Uw klant zoekt een oplossing voor het bewaren van zijn wijn. Wat is dan de beste oplossing voor de wijnopslag?

Dit zijn de mogelijkheden

  • Natuurlijke wijnkelder
  • Standaard wijnkasten
  • Inloop wijnkast
  • Maatwerk wijnvitrine

In bezit van een ondergrondse wijnkelder?

Niets is mooier dan een natuurlijk wijnkelder. Waar moet u op letten? Als eerste dat de temperatuur constant is, bij voorkeur rond de 12 graden C. Daarbij is een relatief hoge luchtvochtigheid van belang, tussen de 60 en 75%. Is dat niet het geval, dan zal de wijnkelder geklimatiseerd moeten worden met behulp van een wijnkelderkoeling, zoals de INOA, de Tahoma of een laag temperatuur splitkoelunit. Let op: plaats geen airco in de wijnkelder!

Natuurlijk moet deze wijnkelder ingericht worden. Voor de inrichting kijkt u het beste op onze overzichtspagina van de wijnrekken, voor een ruime keus aan modulaire en praktische wijnrekken.

Geen wijnkelder, geen probleem!

EuroCave biedt vele modellen wijnkasten die het ideale kelderklimaat nabootsen. Zo kunt u op elke gewenste plaats in huis eenvoudig een wijnkelder creëren. Op nog geen ½ vierkante meter, kunt u ruim 200 flessen bewaren. U kunt alle verschillende series vinden op de overzichtspagina van de wijnkasten. De wijnkasten van EuroCave laten zich perfect inbouwen in een meubel en is zo geheel in stijl te integreren in uw interieur.

Twijfelt u tussen een inloop wijnkast maken en wijnkasten kopen?

Als uw wijnvoorraad maximaal 400 wijnflessen bevat, dan zullen de wijnkasten goedkoper zijn, minder stroom verbruiken, minder ruimte innemen en eenvoudig te plaatsen zijn. Bij een wijnvoorraad van meer dan 400 flessen kunnen we de inloop wijnkast en de standaard wijnkasten ter vergelijking naast elkaar zetten, zodat u een gedegen beslissing kunt maken.

Een eyecatcher voor uw wijn

Op een prominente plaats uw wijnen presenteren in een maatwerk wijnvitrine is ook een optie. Hierbij is “alles” mogelijk en kan het ontwerp van uw wensen gerealiseerd worden. Omdat het maatwerk is, is de looptijd van zo’n project zo’n 18 weken, van idee tot realisatie en dient u rekening te houden met een budget van € 27.000 per strekkende meter voor een wijnvitrine.

Maatwerk Wijnwand Met Modulo-X Wijnrek In Annecy, Frankrijk
Pure Wijnkasten
Maatwerk Wijnvitrine
Gardevin Wijnrek En Inoa Wijnkelderkoeling In Nederland
Betoverende Winkelinrichting
Royale Wijnklimaatkast

Gerelateerde blogs

Hoe maak ik een goede wijnkelder?

Er zijn veel wijnen die nog een aantal jaren bewaard moeten worden alvorens ze op...

5 wijnkelderfouten die u wilt voorkomen

Een overzicht van grootste fouten die mensen maken bij het bouwen van een wijnkelder.