Maak je dagelijkse passie en hobby makkelijk te overzien…

Ontdek vanaf je telefoon of tablet leuke ideeën voor evenementen, wijn ervaringen om te proberen, advies bij het kiezen van flessen wijn, vind wijn aan de hand van een label, en maak uw leven makkelijker door uw wijnkelder met uw vingers te beheren…

Twil

Twil App 145X300 1

Door middel van foto’s van labels krijgt u toegang tot een database van ongeveer 300.000 wijnen. Hiermee kunt u via deze app uw favoriete wijnen rechtstreeks bij de wijnboer bestellen.

In Frans.

www.twil.fr

Raisin

Raisin App 145X300 1

Deze app is de social media voor natuurlijke wijnen. Het geeft een overzicht van favorieten, proefnotities en een lijst met 1.300 wijnmakers en 2.500 natuurlijke wijnbars over de hele wereld.

In Frans, Engels en Japans.

www.raisin.digital/en

Vivino

Vivino App

De ‘Shazam’ van de wijn. Neem simpelweg een foto van het label op de wijnfles, en deze app kan de wijn identificeren en reacties en suggesties van andere gebruikers over de wijn laten zien, met de mogelijkheid om zelf hier iets aan toe te voegen.

In tien verschillende talen.

www.vivino.com

Visit French Wine

Visit French Wine App

Droomt u ervan om een dag druiven te plukken in Champagne, te leven in een chateau in de Bordeaux of de oude wijngaarden van Bourgondië te bezoeken? Laat u door ons meenemen.

In Frans en Engels.

www.visitfrenchwine.com

Wine Enthusiast Tasting Guide

Wine Enthusiast App

Ontworpen door het team van Wine Enthusiast Magazine, stelt de app gebruikers in staat om moeiteloos meer dan 200.000 beoordelingen te zoeken, gesorteerd op score, prijs en regio.

In 9 talen.

www.tastingguide.winemag.com

Brussel, Door Crozes-Hermitage

Brussels By Crozes Hermitage App

Elk jaar ontdekt de AOC van Crozes-Hermitage de wijncultuur in een specifieke stad, om daarna over zijn bezoek in een tijdschrift en een digitaal magazine te vertellen. Na Parijs, is het digitale magazine over Brussel nu online: België is namelijk ook een land van wijnliefhebbers.

In Frans en Engels.

www.crozes-hermitage-vin.fr/bruxelles