Garantie en kwaliteit

Hoewel er ongetwijfeld goedkopere systemen op de markt zijn, biedt alleen EuroCave u de hoogste kwaliteit en ontzorgt EuroCave u met betrekking tot uw wijncollectie om deze niet alleen zijn waarde en kwaliteit te doen behouden, maar zelfs te doen toenemen.

Onze garantie
Garantie
Garantie

Garantie

Op onze wijnkasten geven wij standaard drie jaar garantie. Op de Inspiration, Revelation en Royale series is de garantie op onderdelen standaard verlengd, respectievelijk tot vijf en tien jaar. Op alle wijnkasten verlenen wij tevens tien jaar garantie op het interne koelcircuit. Op onze wijnrekken, wijnkelderkoeling en de wijn per glassystemen verlenen wij twee jaar garantie. Op maatwerk verlenen wij een jaar garantie.

Kwaliteit
Kwaliteit

Europese
kwaliteitsnormen

01. Wij Zijn Eurocave Linksbovenin

Origine de France Garantie

Wilt u de zekerheid van kwaliteit, dan zijn Europese producten nog altijd ongeëvenaard. De wijnkasten en wijnrekken van EuroCave worden dan ook volledig in Frankrijk geproduceerd, door hooggekwalificeerde vakarbeiders en volgens de strengste kwaliteitseisen. EuroCave heeft een 100 stappen kwaliteitscontrole en heeft alle onderdelen tot wel 10 jaar later in voorraad. En bovendien…is er enig ander land waar de passie voor wijn beter tot uiting kan komen in iedere stap van het productieproces? Het is daarom dat wij met trots mee kunnen delen dat EuroCave in 2012 het prestigieuze Origine France Garantie-label heeft verworven. Met de aanschaf van een EuroCave haalt u een Europees product in huis en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en service.

Wat klanten zeggen
Klanten

Wat klanten zeggen

“Wij werken sinds een aantal maanden met EuroCave wijnkasten en zijn zeer tevreden, het design is prachtig, de service is geweldig en niet geheel onbelangrijk, ze koelen goed op een constante temperatuur. Kortom, zéér tevreden.”

Gert Wiltvank (De Librije, Zwolle)

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)