Op zoek naar een wijnkast, wijn per glas systeem, wijnrek of wijnkelderkoeling? Bezoek dan EuroCave op Gastronomie, dé fine food beurs van Nederland voor professionals in het midden- en hogere segment van de horeca, gastronomie en hotellerie. Kom op maandag 5 november a.s. van 12.00 tot 21.00 uur, naar de RAI te Amsterdam. Gastronomie wordt gehouden in de chique ballroom van het Elicium Centre. Speciaal tijdens Gastronomie profiteert u van geweldige aanbiedingen op het EuroCave assortiment.

EuroCave producten speciaal voor de horeca

Bent u op zoek naar een wijnkast om uw wijnen op de juiste serveertemperatuur in op te leggen? Maak dan kennis met het ruime EuroCave assortiment: met 5 verschillende series zit er garandeert een passend model voor u tussen, vanaf €1599 en leasen vanaf €29,75 p.m.

Wine Bar 8.0

Voor het langer bewaren van geopende flessen, het serveren op de juiste drinktemperatuur en een prachtige presentatie kiest u voor de wijn per glas systemen van EuroCave: op basis van stikstof of op basis van vacumeren. Prijzen vanaf €1295. Leasen vanaf €24 p.m.

Aantrekkelijk leasen

Meer geld verdienen, wie wil dat nou niet? EuroCave maakt het u nu wel heel aantrekkelijk met het Leaseplan.
Lease bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het nieuwe wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

Vanaf dag 1 winst maken

Wij garanderen u dat u vanaf dag 1 uw investering terug gaat verdienen en dat rekenen wij u graag voor met de return on investment (ROI) tool van EuroCave. Laat u overtuigen en neem meteen contact op.