Winecabinets

Onze wijnkasten

De meest verkochte wijnkast met luxe display, amberkleurige verlichting en alarm. In te delen met schuif- en presentatieplateaus.

Met minimaal gebruik van ruimte en voorzien van luxe display met amberkleurige verlichting en alarm. Onderbouw is 'front vented’.

Met deze wijnvitrine haalt u de ultieme presentatie voor uw wijnen ‘in huis’. Ook de diverse technische details maken het tot een pronkstuk.

Het toonbeeld van slimme innovatie met deluxe soft close schuifplateaus met eiken of zwart frontje en all round verlichting.

De enige wijnkast voor champagnes waarbij deze op een unieke manier worden gepresenteerd én op de juiste temperatuur geserveerd.

Basis wijnkast voor beginnende wijnliefhebbers met de beste prijs/kwaliteit verhouding, en genoeg luxe voor groot gebruiksgemak.

De beste wijnbewaarkast ter wereld met unieke specificaties, o.a. subliem verlichte flessen per plateau en iedere kast is uniek genummerd.

Perfect in te bouwen zonder zichtbare roosters met soft close plateaus met eiken of zwart frontje en all round verlichting.

Deze sigarenkast biedt de meest geavanceerde technologie, ultiem gebruiksgemak en een fenomenale uitstraling.

Inspiration Wijnkast In Restaurant Le Big, Frankrijk
About us
About us

Wij zijn EuroCave

Wij zijn de importeur voor Nederland en België van het merk EuroCave, een topmerk wijnkasten gefabriceerd in Frankrijk. U koopt uw wijnbewaarkast of wijnserveerkast dus rechtstreeks bij de importeur en daarmee profiteert u van de beste prijs, persoonlijk advies en korte lijnen.

Vraag een brochure aan
3X Revelation Wijnkasten In The Crossing Restaurant, Dubai

Onze
Wijnkasten

Bekijk assortiment
Cellarclimate
Cellar climate

Het perfecte
kelderklimaat

Klanten
Klanten

Wat klanten zeggen

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“De aankoop was plezierig, aandacht, uitstekend productadvies en goede prijsstelling. De vorige Eurocave kast werd meegenomen, 18 jaar oud. Goed spul, gaat erg lang mee.”

Herman (Vleuten)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Vragen?

In de grootste enkele wijnkast kunnen maximaal 14 uitschuifbare plateaus. In deze wijnkast passen met deze indeling ongeveer 180 wijnflessen. Met stapelen gaan er maximaal 220 flessen.

Als u al uw witte wijnen op één temperatuur wilt serveren (instelbaar tussen 6 en 11° C) en al uw rode wijnen (instelbaar tussen 13 en 18° C).

Als u alle verschillende wijnen op de juiste drinktemperatuur wilt hebben klaarliggen, van champagne tot bordeaux (van 5 tot 20 graden).

U plaatst uw wijnkast het beste in het zicht van uw gasten. Op die manier is de wijnkast een verlengde van uw wijnkaart en zult u uw wijnomzet verhogen.

Alle vragen
brochure
Brochure

Onze brochure

Wilt u meer weten over de wijnkasten van EuroCave? Vraag dan de brochure aan.

06. Onze Brochure Links
Eurocave Inspiration Inbouw Wijnklimaatkast
Revenue
Revenue

Meer wijnomzet met een wijnkast van EuroCave

In 1976 werd de eerste wijnkast ontworpen door EuroCave en sindsdien zijn er vele merken bij gekomen, maar niet één merk heeft EuroCave ooit geëvenaard. Nergens ligt uw wijn beter en veiliger, niet één ander merk biedt een hoger gebruiksgemak en geen design is mooier dan EuroCave. Uw wijn verdient het allerbeste, uw interieur verdient het allermooiste en uw klanten verdienen een wijn uit een EuroCave wijnkast. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 50 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave.

Een EuroCave wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnkast bouwen volgens uw specificaties. Na fabricage wordt iedere wijnkast uitvoerig getest op 45 punten voordat deze de fabriek verlaat.

Een wijnserveerkast is een wijnkast met tot 10 verschillende temperatuurzones. U bepaalt de laagste temperatuur onderin de wijnkast, bijvoorbeeld 6 graden en de hoogte temperatuur bovenin de wijnkast, bijvoorbeeld 18 graden en de wijnkast zorgt voor het verloop in temperatuur, zodat alle wijnen op de juiste drink temperatuur klaarliggen, van champagne tot bordeaux.