Wijnkast
Royale serie

Royale

Nergens ter wereld vindt u betere bewaaromstandigheden voor uw wijn. En in combinatie met het gebruiksgemak en de stijlvolle vormgeving kunnen we met trots zeggen dat de Royale de beste bewaarkast ter wereld is.

Wijnkast samenstellen
Kelderklimaat
Kelderklimaat

Het perfecte kelderklimaat

  • Constante temperatuur De Royale garandeert de meest stabiele temperatuur o.a. door een perfecte isolatie en een warm-koud circuit.
  • Ideale luchtvochtigheid De Royale garandeert de beste luchtvochtigheid controle o.a. door gebruik van een natuurlijke luchtcirculatie.
  • 20 x minder trillingen Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >
  • Beste isolatie De beste bewaarkast ter wereld heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  • Constante luchtcirculatie De lucht in de wijnkast is schoner dan de lucht waarin de wijnkast staat, door een uniek kooelstoffilter.
  • Vrij van uv-stralen De glasdeur van uw wijnbewaarkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Kenmerken

Kenmerken

De Royale heeft één temperatuurzone (instelbaar tussen 6 en 18° C) en kan naast wijnbewaarkast ook als -serveerkast dienen. Lees meer >

De zijpanelen zijn standaard te verkrijgen in de kleur Aarde Rood of Mineraal Grijs, of kies voor 4 exclusieve kleuren. Lees meer >

Elk soft-close schuifplateau is voorzien van verlichting, voor een unieke presentatie van de wijnflessen. Lees meer >

De deur van de Royale bestaat uit drie lagen uv-werend glas met crypton gas ertussen voor een perfecte isolatie.

De luxe display is voorzien van verschillende alarmfuncties voor optimale zekerheid en gebruiksgemak.

Wijn bewaren
Wijn bewaren

Waarom de Royale de beste bewaarkast ter wereld is

Om uit te leggen waarom de Royale de beste bewaarkast ter wereld is, hebben we meer ruimte nodig dan we hier beschikbaar hebben. We beperken ons tot de steekwoorden en nodigen u uit om meer te lezen via de link: meest constante temperatuur, beste relatieve vochtigheid, gecontroleerde luchtkwaliteit, unieke verlichting per fles, de beste schuifplateaus, uv-werend glas en geen trillingen.
Lees meer
Luchtkwaliteit
Luchtkwaliteit

De beste luchtkwaliteit en meer...

Door een groot formaat koolstoffilter (10 x 10 cm), is de luchtkwaliteit in de wijnbewaarkast beter dan die van zijn omgeving. Dit is slechts één van de unieke specificaties van deze beste bewaarkast ter wereld en er zijn er meer...
Lees meer
Klanten
Klanten

Wat klanten zeggen

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“De aankoop was plezierig, aandacht, uitstekend productadvies en goede prijsstelling. De vorige Eurocave kast werd meegenomen, 18 jaar oud. Goed spul, gaat erg lang mee.”

Herman (Vleuten)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Waarom
EuroCave

Wijnkast samenstellen
Offerte
Offerte

Royale

Te verkrijgen vanaf € 19.500,- inclusief btw. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan van de wijnkast van uw keuze. Kies: type, grootte, indeling en paneel en ontvang uw offerte op maat.

Offerte aanvragen

Specificaties
Specificaties

Technische specificaties

Wilt u meer weten over de Royale, de beste bewaarkast ter wereld, dan kunt u de technische specificaties downloaden. U vindt hier onder andere alles over de grootte, de capaciteit, het verbruik, het geluidsniveau en nog veel meer.
Download Specificaties

Vragen?

U kiest voor de Royale als u topwijnen heeft die onder de best mogelijke omstandigheden opgelegd moeten worden.

Temperatuur van 12° C, een relatieve vochtigheid tussen de 60 en 75%, vrij van geuren, vrij van trillingen, vrij van uv-stralen.

Eigenlijk elk aspect van de wijnkast! De techniek, het ontwerp, de indeling, de verlichting, lees er meer over via deze link.

De wijnkast weegt 250 kg, dus de toegang tot de plaats waar deze komt te staan moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Vraag uw verkoopadviseur

Alle vragen
Brochure
Brochure

Onze brochure

Vraag vrijblijvend de brochure aan om alles nog eens op uw gemak door te nemen.