Levering
en service

Alle systemen van EuroCave staan bekend om hun uitzonderlijke gebruiksgemak en levensduur. Dat is niet alleen de verdienste van de superieure kwaliteit, EuroCave biedt ook hoogwaardige service zodat u optimaal van uw product kunt genieten.

Levering en installatie
Levering
Levering

Levering en installatie

EuroCave hanteert de volgende leveringsvoorwaarden: Wijnkasten: uw wijnkast wordt aan huis geleverd en geïnstalleerd door onze gespecialiseerde servicedienst. Onze medewerkers zetten uw wijnkast op zijn plaats, pakken de wijnkast uit, geven u desgewenst een persoonlijke demonstratie en nemen het verpakkingsmateriaal mee. Uitzondering zijn de wijnkasten van het merk ArteVino, zie daarvoor de voorwaarden in de webshop. Let op: wij bouwen nooit wijnkasten in, ook geen modellen die specifiek voor inbouw zijn bestemd. Raadpleeg hiervoor uw keukenleverancier of interieurbouwer. Wijnrekken, wijnkelderkoelingen en wijn per glassystemen: uw wijnrek, wijnkelder koeling of wijn per glas systeem wordt vanaf € 1.000,- franco aan huis geleverd, met uitzondering van Gardevin waarbij een bijdrage in de vervoerskosten wordt gevraagd. Bij bestellingen tot € 1.000,- berekenen wij vracht- en administratiekosten (zie prijslijst). Kosten voor plaatsing zijn op aanvraag.

Levertijd De producten van EuroCave worden geheel naar uw specificaties gefabriceerd. De levertijd is hierdoor flexibel. Wel hebben wij altijd populaire modellen op voorraad staan, zodat wij ook aan spoed leveringen kunnen voldoen.

Levering op afroep Als u gaat verbouwen kan het natuurlijk zo zijn dat de exacte termijn nog niet bekend is. Maar als de grote dag dan daar is, wilt u wel snel kunnen beschikken over uw EuroCave product. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw bestelling op afroep te laten leveren. Vraagt u naar de voorwaarden bij uw verkoopadviseur.

Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud
en reparatie

Ec Detail Classic Shelf Mds Light Scaled

Wij gaan er natuurlijk van uit dat u vele jaren onbezorgd van uw aanschaf kunt genieten. Aangezien meer dan 99 procent van onze klanten geen problemen met hun systemen ondervindt, is dat geen onredelijke veronderstelling. Dat neemt natuurlijk niet weg dat u op de allerbeste service moet kunnen rekenen als er desondanks iets niet naar behoren functioneert. Bij EuroCave bieden we die service. Waar kunt u zoal op rekenen als er iets misgaat?

  • Een deskundige serviceafdeling van EuroCave.
  • Een eigen servicedienst.
  • Vervangende producten.
  • Reserveonderdelen voor bijna ieder systeem.
Wat klanten zeggen
Klanten

Wat klanten zeggen

“Wij werken sinds een aantal maanden met EuroCave wijnkasten en zijn zeer tevreden, het design is prachtig, de service is geweldig en niet geheel onbelangrijk, ze koelen goed op een constante temperatuur. Kortom, zéér tevreden.”

Gert Wiltvank (De Librije, Zwolle)

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Service
Service

Service en onderhoud

Heeft u een EuroCave product en loopt u tegen een probleem aan of heeft u een vraag? Vult u alstublieft onderstaande serviceaanvraag in, zodat wij deze in behandeling kunnen nemen. We streven er naar om deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Heeft u direct een antwoord nodig? Bel dan 0416 344400, onze serviceafdeling staat u graag 6 dagen per week te woord.

Service aanvraag
Macphees Eurocave 1 1 Scaled
Eurocave La Première Wijnkast