S Pure L Salon Adobe Stock 212206169 © Onzon Scaled
About us
About us

Wij zijn EuroCave

Uw EuroCave wijnkast wordt geproduceerd in Frankrijk en heeft een Origine de France predicaat. U koopt uw wijnbewaarkast en wijnserveerkast rechtstreeks bij de importeur, daarmee profiteert u van de kortste lijnen, de beste prijs en persoonlijk advies.

Bekijk onze wijnkasten
V Revel S Gv W In Situ Living Room 3

Onze
Wijnkasten

Bekijk assortiment
Cellarclimate
Cellar climate

Het perfecte
kelderklimaat

winecabinets
Winecabinets

Onze wijnkasten

Het toonbeeld van slimme innovatie met deluxe soft close schuifplateaus met eiken of zwart frontje en all round verlichting.

De meest verkochte wijnkast met luxe display, amberkleurige verlichting en alarm. In te delen met schuif- en presentatieplateaus.

Basis wijnkast voor beginnende wijnliefhebbers met de beste prijs/kwaliteit verhouding, en genoeg luxe voor groot gebruiksgemak.

De beste wijnbewaarkast ter wereld met subliem verlichte flessen per plateau. En iedere kast is uniek genummerd.

Met minimaal gebruik van ruimte en voorzien van luxe display met verlichting en alarm. Onderbouw is 'front vented’.

10 flessen wijn op drinktemperatuur én automatisch vacumeren van 2 flessen wijn. Ook voorzien van touch-screendisplay.

Perfect in te bouwen zonder zichtbare roosters met soft close plateaus met eiken of zwart frontje en all round verlichting.

Customers
Customers

Wat klanten zeggen

“De aankoop was plezierig, aandacht, uitstekend productadvies en goede prijsstelling. De vorige Eurocave kast werd meegenomen, 18 jaar oud. Goed spul, gaat erg lang mee.”

Herman (Vleuten)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is topverlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Vragen?

De beste wijnkast voor het bewaren van de wijn is een één temperatuurzone wijnkast, een wijnbewaarkast. Hierin wordt het ideale wijnkelderklimaat perfect nagebootst.

Voor het serveren van de wijn, kiest u het beste een multi zone wijnkast, een wijnserveerkast. Van champagne tot bordeaux legt u hier op serveer temperatuur in klaar.

De drie temperatuurzone wijnkast is ideaal voor het bewaren én serveren van wijn. Verdeling is ongeveer 80% bewaren en 20% serveren van zowel rode als witte wijn.

Eigenlijk overal waar u wilt, binnenshuis wel te verstaan. U kunt wel opletten dat u de wijnkast niet pal in de zon zet of naast een warmtebron.

Alle vragen
brochure
Brochure

Onze brochure

Wilt u meer weten over de wijnkasten van EuroCave? Vraag dan de brochure aan.

06. Onze Brochure Links
V Insp S Amb Cuisine Noir Wenge Fg Wood
Het beste voor uw wijn
Het beste voor uw wijn

Het beste voor uw wijn met een wijnkast van EuroCave

In 1976 werd de eerste wijnkast ontworpen door EuroCave en sindsdien zijn er vele merken bij gekomen, maar niet één merk heeft EuroCave ooit geëvenaard. Nergens ligt uw wijn beter en veiliger, niet één ander merk biedt een hoger gebruiksgemak en geen design is mooier dan EuroCave. Uw wijn verdient het allerbeste, uw interieur verdient het allermooiste en u verdient een EuroCave waar u vele jaren plezier van zult hebben. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 50 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave.

Een EuroCave wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnkast bouwen volgens uw specificaties. Na fabricage wordt iedere wijnkast uitvoerig getest op 45 punten voordat deze de fabriek verlaat.

Een wijnbewaarkast is een wijnkast waarin het wijnkelder klimaat perfect wordt nagebootst: een constante temperatuur (10 en 14 graden Celsius), een relatieve vochtigheid (60 en 75%), een omgeving vrij van trillingen, uv-stralen en geuren. Een wijnserveerkast houdt uw wijnen op de ideale drinktemperatuur.