EuroCave La Première wijnkast
Wijnkast
La Première serie

La Première

De La Première klimaatkast voor wijn maakt de perfecte wijnkelder voor iedereen beschikbaar. De La Première serie beschikt namelijk over dezelfde hoogstaande EuroCave technologie als onze andere series, maar in een minimalistische uitvoering en dus lagere prijs.

Prijs aanvragen Bezoek onze showroom
Kenmerken

Kenmerken

Temperatuurzones

 • 1 zone voor bewaren
 • Multizone voor serveren

Lees meer over de mogelijkheden >

Formaten

 • Small
 • Medium
 • Large

Bekijk de afmeting en capaciteit >

Plateaus

 • Multifunctioneel plateau

Lees meer over de functies >

Deuren

 • Dichte deur
 • Glasdeur met kader

Bekijk de deuren >

Display & verlichting

 • Ledverlichting (wit)
 • Touch-screendisplay

Klanten

Wat klanten zeggen

“Wij werken sinds een aantal maanden met EuroCave wijnkasten en zijn zeer tevreden, het design is prachtig, de service is geweldig en niet geheel onbelangrijk, ze koelen goed op een constante temperatuur. Kortom, zéér tevreden.”

Gert Wiltvank (De Librije, Zwolle)

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Offerte
Offerte

La Première

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan van de wijnkast van uw keuze. Klik en kies: type, grootte, indeling en deur en ontvang uw offerte op maat.

Offerte aanvragen

Specificaties
Specificaties

Technische specificaties

Wilt u meer weten over de La Premiere klimaatkast voor wijn, dan kunt u van alle modellen de technische specificaties downloaden. U vindt hier onder andere alles over de grootte, de capaciteit, het verbruik, het geluidsniveau en nog veel meer.
Download Specificaties

Waarom
EuroCave

Wijnkast samenstellen

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend onze prijzenlijst en prachtige brochure aan om alles nog
eens op uw gemak door te nemen

Brochure
Kiezen
Kiezen

Waarom kiezen voor de La Première?

La Première is het instapmodel van EuroCave. De La Première klimaatkast voor wijn is ontworpen voor de wijnliefhebber met een beperkt budget én tevens voor de wijnliefhebber die de wijnkast niet in het zicht plaatst. De La Première serie heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding en biedt u jarenlang plezier. De La Première is verkrijgbaar in een één- en multi temperatuurzone variant, dus zowel voor het bewaren als het serveren van uw wijn.
Plateaus
Plateaus

Een multifunctioneel plateau

La Première wijnkoelkast
Het standaard plateau van de La Première serie is op verschillende manieren te gebruiken: als opslagplateau voor meerdere lagen flessen op elkaar; als schuifplateau zodat u tot 12 verschillende flessen overzichtelijk kunt opleggen en als presentatieplateau.
Lees meer
Kelderklimaat
Kelderklimaat

Het perfecte kelderklimaat

 • Constante temperatuurLa Première klimaatkast kan koelen én verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.
 • Ideale luchtvochtigheid Actieve luchtvochtigheid controle door gebruik te maken van een natuurlijke luchtcirculatie.
 • 20 x minder trillingen Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >
 • Beste isolatie De beste klimaatkast voor wijn heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
 • Constante luchtcirculatie Luchtcirculatie geschiedt door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de klimaatkast voor wijn komen.
 • Vrij van uv-stralen De glasdeur van uw klimaatkast voor wijn is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Vragen?

U kiest voor de La Première klimaatkast voor wijn als u de beste basic wijnkast wilt, dus zonder toeters en bellen, maar wel van perfecte kwaliteit.

In een één temperatuurzone wijnkast bewaart u uw wijnen optimaal en in een multi temperatuurzone klimaatkast liggen alle wijnen op drinktemperatuur.

Capaciteit small = min. 74 – max. 92 flessen; Capaciteit medium = min. 141 – max. 169 flessen; Capaciteit large = min. 182 – max. 213 flessen.

Jazeker, de La Premiere klimaatkast voor wijn kan ingebouwd worden, mits u rekening houdt met de afvoer van de warme lucht. Zie inbouwspecificatie.

Alle vragen