EuroCave Compact wijnkast
Wijnkast
Compact, de complete inbouw wijnkast

Compact

Onze Compact wijnkoelkast inbouwserie biedt de beste zorg voor uw wijn, met minimaal gebruik van ruimte. Ook kunt u de Compact vrijstaand plaatsen. Heeft u een beperkte ruimte ter beschikking? De Compact wijnkoelkast inbouwserie van EuroCave biedt uitkomst.

Wijnkast samenstellen Brochure en prijzen aanvragen
Kelderklimaat
Kelderklimaat

Het perfecte kelderklimaat

  • Constante temperatuur De Compact inbouw wijnkast kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.
  • Ideale luchtvochtigheid Actieve luchtvochtigheid controle door gebruik te maken van een natuurlijke luchtcirculatie.
  • 20x minder trillingen Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >
  • Beste isolatie De beste inbouw wijnkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.
  • Constante luchtcirculatie Luchtcirculatie vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de inbouw wijnkoelkast komen.
  • Vrij van uv-stralen De glasdeur van uw inbouw wijnkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Kenmerken

Kenmerken

De Compact inbouw wijnkoelkast serie is verkrijgbaar in één en multi temperatuurzones; bewaren en serveren. Lees meer >

U vindt twee hoogtes in deze wijnkast: small (83,2 cm) en large (179,2 cm). Beide geschikt voor inbouw en losstaand. Lees meer >

U kunt uw Compact wijnkoelkast zelf indelen met een combinatie van schuif-, presentatie- en opslagplateaus. Lees meer >

Kies uit de volgende deur opties voor uw inbouw wijnkoelkast: een glasdeur met kader, een deur-op-deursysteem of full glass deur. Lees meer >

De luxe display is voorzien van verlichting en verschillende alarmfuncties voor optimale zekerheid.

Compact
compact

Zo compact mogelijk

Wanneer ruimte een issue is, biedt de Compact inbouw wijnkast serie mogelijkheden. De afmetingen van deze serie (breed 59,4 en diep 55,5 (s) of 57,2 (l) cm) maken het mogelijk om overal in huis wel een plaats te vinden. U kunt de wijnkasten inbouwen, maar ook losstaand plaatsen. De Compact inbouw wijnkoelkasten ogen elegant en stijlvol. Het small model is front vented, dus er is geen extra afvoer van de warme lucht noodzakelijk.
Plateaus
Plateaus

Het beste plateau ter wereld

Het "hand van de sommelier” schuifplateau op rollagers is absoluut één van de paradepaardjes van EuroCave. Geen enkel ander plateau ter wereld geeft een groter gebruiksgemak. Door de verplaatsbare en uitneembare houders passen alle type flessen op het plateau.
Lees meer
Klanten
Klanten

Wat klanten zeggen

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“De aankoop was plezierig, aandacht, uitstekend productadvies en goede prijsstelling. De vorige Eurocave kast werd meegenomen, 18 jaar oud. Goed spul, gaat erg lang mee.”

Herman (Vleuten)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Waarom
EuroCave

Wijnkast samenstellen
Offerte
Offerte

Compact

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan van de wijnkast van uw keuze. Klik en kies: type, grootte, indeling en deur en ontvang uw offerte op maat.

Offerte aanvragen

Specificaties
Specificaties

Technische specificaties

Wilt u meer weten over de Compact inbouw wijnkoelkast, dan kunt u van alle modellen de technische specificaties downloaden. U vindt hier onder andere alles over de grootte, de capaciteit, het verbruik, het geluidsniveau en nog veel meer.
Download Specificaties

Vragen?

U kiest voor de Compact als u een beperkte ruimte heeft óf als u de wijnkast wilt inbouwen in uw keuken. Bekijk inbouwspecificatie.

U kiest voor een één zone inbouw wijnkast als u uw wijn wilt bewaren en voor multi zones als u uw wijn op de juiste temperatuur wilt kunnen serveren.

In het small model passen afhankelijk van de indeling tussen de 38-47 flessen en in het large model tussen de 118-164 flessen.

U kunt kiezen uit het standaard deur-op-deursysteem, de glasdeur met stalen kader óf de prachtige full glass deur (optioneel).

Alle vragen
Brochure
Brochure

Onze brochure

Vraag vrijblijvend de brochure aan om alles nog eens op uw gemak door te nemen.

EuroCave Inspiration inbouw wijnklimaatkast