Wijnvitrine

Als uw ideale wijnkast niet in ons assortiment te vinden is, kunnen wij voor u een wijnvitrine op maat verzorgen, geheel volgens uw specificaties en wensen. Modern of klassiek, om te bewaren of te serveren, voor kleine of grote collecties. Richtprijs ca € 24.000 m¹ (met een minimum van € 50.000).

Vraag een offerte aan
Display
Display

Wijnvitrine… wat is er mogelijk?

2551344 11 Scaled
Het korte antwoord: wat u maar wilt. Het is niet voor niets maatwerk. Denk hierbij aan grootte, materialen, temperatuurzones, indeling, etc. Alles wordt speciaal voor u ontworpen en berekend. Natuurlijk zijn er voorwaarden en beperkingen, maar daarin zullen wij u adviseren. Als u interesse heeft in een wijnvitrine, raden wij u dan ook aan om het intakeformulier in te vullen.
Lees meer
Advice
Advice

Persoonlijke en deskundige begeleiding

Uw wijnvitrine wordt geheel op uw wensen afgestemd en ieder ontwikkelingsproces is dus uniek. Om alles in goede banen te leiden, zal een specialist u en eventueel uw architect tijdens de gehele ontwikkeling begeleiden en adviseren. Houd daarbij rekening met een traject van ongeveer zes maanden.

partners
partners

Hoe gaan we te werk?

2

Intakeformulier wijnvitrine van EuroCave:

Alle wijnvitrines worden ontwikkeld en gefabriceerd in samenwerking met de firma Bruns te Bergeijk. Uw wensen, ontwerp-, materiaal- en systeemkeuzes zijn bepalend voor de uiteindelijke productprijs. Echter, omdat iedere wijnvitrine een uniek product gaat worden, dient deze door onze gespecialiseerde ingenieurs technisch te worden ontworpen en 3D te worden uitgetekend, zodat u precies weet wat er gerealiseerd gaat worden. Het spreekt voor zich dat voor het ontwerpen en realiseren van uw unieke wijnvitrine daarom geen standaard prijzen kunnen worden gehanteerd. Om u toch enige indruk te geven met welke kosten u rekening dient te houden, dan geldt er voor het ontwerpen, fabriceren en installeren van een helemaal naar wens gemaakte wijnvitrine een richtprijs van ca. € 24.000 per m¹ inclusief btw (met een minimum van € 50.000).

Weet u het antwoord op een vraag nog niet? Vul dan een vraagteken in.