Maatwerk wijnkasten…

…met standaard wijnkasten. De beste oplossing voor het bewaren en serveren van wijn vindt u in een wijnkast van EuroCave. Daarom neemt u een wijnkast van EuroCave als basis en laat u er een mooie ombouw omheen maken. Perfectie ten top.

Bekijk de opties
Klimaat
Klimaat

Het perfecte kelderklimaat

Constante temperatuur  Een EuroCave wijnkast kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.

Ideale luchtvochtigheid  Actieve luchtvochtigheid controle door gebruik te maken van een natuurlijke luchtcirculatie.

20 x minder trillingen  Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >

Beste isolatie  De beste wijnkoelkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.

Constante luchtcirculatie  Luchtcirculatie vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de wijnkoelkast komen.

Vrij van uv-stralen  De glasdeur van uw wijnkoelkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Wijnkasten
Wijnkasten

Maatwerk met standaard wijnkasten

Alle wijnkasten van EuroCave zijn geschikt om in te bouwen, mits u rekening houdt met het afvoeren van de warme lucht. Zo maakt u uw eigen maatwerk wijnkast met 1,2,3 of multi temperatuurzones, verkrijgbaar in verschillende hoogtes: small, medium en large. Uw maatwerk wijnkast kunt u indelen met (een combinatie van) schuif-, presentatie- en opslagplateaus en voorzien van een deur naar keuze: black piano deur, een glasdeur met kader of full glass deur.

De meest verkochte wijnkast serie

De Pure is al jaren de meest verkochte wijnkast serie en niet voor niets: groot gebruiksgemak door het gebruik van uitschuifbare plateaus op rollagers, ultieme luxe door een geavanceerde display met handige gebruikersfuncties en een prachtige uitstraling door een uitgekiend design. Deze serie leent zich uitstekend om zich te laten inbouwen voor een naadloze aansluiting in uw interieur. U creëert zo een uniek meubel in uw woonkamer, keuken of kantoor.

Wijnkast samenstellen
Partners
partners

Partners in de interieurwereld

Schoenmaker blijf bij uw leest, is niet voor niets een bekend gezegde. EuroCave is de beste als het op het bewaren, serveren en presenteren van wijn aan komt en onze partners in de interieur wereld kunnen voor u een prachtige ombouw ontwerpen en bouwen. Een win-win situatie.

Bekijk de wijnkasten
Klanten

Wat klanten zeggen

“Wij werken sinds een aantal maanden met EuroCave wijnkasten en zijn zeer tevreden, het design is prachtig, de service is geweldig en niet geheel onbelangrijk, ze koelen goed op een constante temperatuur. Kortom, zéér tevreden.”

Gert Wiltvank (De Librije, Zwolle)

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)