Voor alle wijnliefhebbers is de presentatie van wijnen zoals men die in de toprestaurants aantreft nu binnen handbereik. EuroCave creëerde Modulo-X, een modulair opslagsysteem voor een wijnrek op maat.

Fantasie is de enige beperking

Met Modulo-X wordt de wijn optimaal bewaard, gepresenteerd en gecategoriseerd. Modulo-X is te plaatsen in een natuurlijke kelder, een geklimatiseerde wijnruimte of een wijnvitrine. Modulo-X is lineair, in een hoek of in een eilandversie te plaatsen, exact volgens de wensen en de criteria van de in te richten ruimte.
Licht en ingetogen, de opbouw van Modulo-X maakt alle indelingen mogelijk en kan bevestigd worden aan de muur of aan het plafond. De breedte en hoogte van het wijnrek kan worden aangepast aan de ruimte, zodat opbergruimte tot aan het plafond gecreëerd kan worden.
Modulo X Detail Licht

Maakt de zintuigen wakker

Wijnliefhebbers die van design houden, zullen vele uren doorbrengen met het organiseren van hun wijn, dankzij de verschillende aangeboden flessendisplay opties: rechtop, schuin of horizontaal met etiketten zichtbaar… Esthetiek ontmoet praktisch, met de gepatenteerde verplaatsbare Hand van de Sommelier flessenhouders die geschikt zijn voor alle flesvormen. De elegantie van het in zwart gepoedercoat aluminium wijnrek wordt geaccentueerd door de subtiele verlichting, aangebracht over de gehele hoogte van Modulo-X.

Samen ontwerpen

EuroCave biedt persoonlijke ondersteuning bij het ontwerpen van het project op maat, dankzij een exclusief netwerk van experts: analyse van het inrichtingsplan, het maken van een 3D-ontwerp, thermisch studieadvies …

Modulo X In Situatie

Algemene kenmerken

  • Telescopische aluminium constructie, verlichting inbegrepen
  • Plafondmontage (tot 3,40 m)
  • Wandmontage (tot 2,85 m)
  • Flessenplateau voorzien van Hand van de Sommelier (breedte 440 en 750 mm)
  • Houten hoek- en recht plateau (breedte 440 en 750 mm)

EuroCave… met oog voor perfectie

EuroCave, uitvinder van wijnkasten in 1976, biedt hoogwaardige oplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. Dankzij onze ongeëvenaarde traditie van innovatie en kwaliteit is EuroCave wereldwijd de eerste keuze van wijnliefhebbers en wijnprofessionals. Wereldwijd liggen meer dan 30.000.000 flessen in een EuroCave opgeslagen.