Loft, België

Compact inbouw wijnkasten

Uit de Compact serie 2x de S259

Keuken, praktische leefruimte
Het kookgedeelte is praktisch ingericht. Alle functies, zoals wijnkasten, koelkast, ovens, warme- en koude lades zijn mooi ingebouwd. Aansluitend aan het kookeiland is een ontbijthoek met vier krukken op gouden voet. Eten met familie, babbelen en borrelen met vrienden, hier gebeurt het. De ovale tafel is voor acht personen met een ruime zit. Let zeker op de combinatie van mond geblazen glazen hanglampen die zorgen voor warm dromerig licht. Het dressoir in houtfineer met de weerkerende op maat ontworpen handgrepen ronden het geheel af.

De wens
De klant wilde in de keuken voldoende wijnflessen op drinktemperatuur hebben klaarliggen. Aangezien de oppervlakte maat beperkt was, hebben we gekeken naar de Compact serie, die binnen de 60 x 60 cm blijft.

Het product
De S259 is een groot model serveerkast uit de Compact serie. De serveerkast biedt plaats aan alle verschillende soorten wijn, van champagne tot bordeaux, op drinktemperatuur. U bepaalt de laagste temperatuur onderin de wijnkast (bijvoorbeeld 8° C) en de hoogste temperatuur bovenin de wijnkast (bijvoorbeeld 18° C) en de wijnkast zorgt zelf voor de verdeling. Zo heeft u tot 10 verschillende temperaturen.

De indeling
De S259 uit de Compact serie is ingedeeld met uitschuifbare plateaus op rollagers, welke elk plaats bieden aan 8 flessen. Bovenin de wijnkast zijn 2 presentatie plateaus geplaats, om de mooiste wijnen te kunnen presenteren.

Het resultaat
Een schitterend ingebouwde oplossing voor de wijnen.

Interieur: Studio Lijnen en Partners
Foto’s: Art of Living

Bekijk ook deze case study…

La Première serie, particulier

4x V-LaPrem-L wijnkast bij een Nederlandse particulier

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies