Met zijn compacte formaat, strakke lijnen en aantrekkelijk design voelt Tête à Tête zich thuis in elk interieur. Vrijstaand of ingebouwd in de keuken, naast de bank, tegen de muur of naast een boekenkast. Dankzij het aantrekkelijke uiterlijk en de geavanceerde technologie kunt u uw wijnen op de juiste drinktemperatuur klaarleggen en geopende flessen tot 10 dagen bewaren!

Tat Sfeer 1Kl

Geavanceerde technologie voor optimaal serveren

Bij het serveren en proeven van wijn draait het vooral om de juiste temperatuur. Daarom kunt u met Tête a Tête tot 12 flessen bewaren op de ideale serveertemperatuur. Het verlichte touchscreen stelt u in staat om nauwkeurig de gewenste temperatuur in te stellen en op deze manier uw beste flessen klaar te hebben liggen om te drinken. Tête à Tête biedt een graduele temperatuurinstelling van 6° C onderin (die perfect is voor uw witte wijn, rosé en champagne) tot een maximum van 22° C voor uw rode wijnen. Technologie die uw wijn respecteert, voor een optimale serveerervaring.

Uniek, met plaats voor 2 geopende flessen

Wat is de grootste vijand van wijn? Zuurstof! Zodra de fles is geopend, bederft oxidatie, veroorzaakt door zuurstof, de oorspronkelijke kwaliteiten van de wijn. Dankzij het exclusieve vacumeersysteem van EuroCave Tête à Tête kunt u 2 geopende* wijnflessen bewaren, voor een ongeëvenaarde wijn per glas ervaring. EuroCave, de wereldwijde expert in het bewaren, serveren en presenteren van wijn, is op deze manier het enige bedrijf dat de allerbeste optie biedt voor zowel het serveren van uw heerlijke wijnen als het bewaren van open flessen.
* Tot 10 dagen, afhankelijk van het type wijn en de vintage

Tete A Tete In Situ Kitchen With Handle Copyright Garth Oriander

Voor liefhebbers van fijne wijn & design

Volledig glazen deur, amberkleurige verlichting, glazen bovenplaat en ruimte voor 2 verticale flessen. Tête à Tête is compact en elegant. Een must-have product voor wijnliefhebbers.

Inbouw of vrijstaand
Afmetingen: H 85 cm x B 29,7 cm x D 46,2 cm
Capaciteit: 12 flessen
Gewicht: 27 kg

EuroCave – sinds 1976 expert in het bewaren, serveren en presenteren van wijn