Horeca, Doetinchem

Pure serie, 2x V-PURE-L Wine Bar 8.0

Gringo’s Restaurante Cantina brengt sinds 1996 een Zuid-Amerikaanse ervaring in Nederland, midden in Doetinchem. Lekker eten, borrelen, loungen en dansen.

Doelstelling

Gringo’s wilde graag een beter wijnbeleid gaan voeren, omdat ze merkten dat hun gasten steeds meer behoefte hadden aan betere wijnen per glas. Daarnaast wilden ze de wijnen op de juiste drinktemperatuur kunnen schenken.

Oplossing

Voor het op de juiste temperatuur serveren van de wijnen per glas, is gekozen voor de Wine Bar 8.0. Dit wijn per glas systeem biedt plaats aan 8 flessen wijn op de juiste drinktemperatuur; de fles wijn kan aan de tafel geserveerd worden en als de wijnfles teruggezet wordt, wordt deze automatisch gevacumeerd, zodat deze maximaal 10 dagen houdbaar blijft.

Voor het serveren van de wijn per fles, is gekozen voor 2 wijnkasten uit de Pure serie. Deze wijnkasten kunnen op 1 zone worden ingesteld, tussen de 6 en 20° C. Zo is er voor 1 wijnkast gekozen voor rode wijn op 18° C en de andere wijnkast staat op 9° C voor de witte wijn.

Resultaat

Zowel de Wine Bar 8.0 als de twee Pure wijnkasten zijn ingebouwd in een meubel, wat een prachtig geheel maakt met het gezellige en sfeervolle restaurant. De wijnkasten zijn voorzien van 2 presentatiesets per wijnkast, om de mooiste wijnen te presenteren, een verlenging van de wijnkaart. De rest is ingedeeld met schuifplateaus op rollagers. Door de verlichtingstrips aan de zijkant, worden de wijnen prachtig uitgelicht.

De Wine Bar 8.0 is qua verlichting afgestemd op de rest van het interieur, zodat de wijnen mooi geaccentueerd worden.

Bekijk ook deze case study…

Pure serie particulier Nederland

3 Pure wijnkasten incl. presentatieoptie bij een particulier in Nederland.

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies