Horeca, Amsterdam

Tête à Tête

Hotel TwentySeven is een exceptioneel en sensationeel suite boutique hotel, gelegen in het bruisende centrum van Amsterdam, met een prachtig uitzicht op de Dam en het vernieuwde Rokin. Voor de 18 mooiste suites zochten ze een luxe, maar zeer compacte wijnkast voor hun beste wijnaanbod per hotelkamer.

Doelstelling

Een wijnkast voor Champagne, wit en rood. Zeer compact. Zeer discreet. Met de mogelijkheid om geopende flessen terug te zetten en automatisch te vacumeren. Bestemd voor 18 van de meest luxe suites in het hotel.

Oplossing

De Tête à Tête is de kleinste wijnkast in het assortiment van EuroCave. De wijnkast heeft 5 niveaus met een oplopende temperatuur, zodat alle soorten wijnen op de juiste drinktemperatuur kunnen liggen. Daarnaast biedt de Tête à Tête 2 plaatsen om een geopende wijnfles terug te zetten en deze te vacumeren, zodat de wijn lange tijd goed blijft.

Resultaat

De Tête à Tête is in elke suite op een prachtige manier ingebouwd in een meubel. Door zijn zeer compacte afmetingen neemt hij zeer weinig plaats is. De wijnkast heeft een tijdloos design en past daardoor prachtig in zowel een klassieke als moderne setting. De touch screen display op de deur is discreet weggewerkt.

Bekijk ook deze case study…

Wijnwand in restaurant

Project met Pure wijnkasten in een restaurant

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies