Horeca, Amsterdam

Pure serie, 6x V-PURE-L

Over het Olympic

Voel de energie! Naast het Olympisch Stadion, omringd door sportvelden en de idyllische Stadiongracht, ligt het Olympic Hotel. Een unieke locatie met 309 stijlvol ingerichte kamers voor sporters, zakelijke gasten én vakantiegangers. Ervaar de heerlijke bedden, eersteklas faciliteiten, gezonde keuken en inspirerende vergaderzalen.

De doelstelling

Het Olympic zocht wijnkasten voor het maken van een wijnwand in het restaurant. De wijnkasten moesten zowel een eyecatcher zijn als uiterst functioneel met betrekking tot het serveren van de wijn op de juiste temperatuur en de snelheid van het zoeken en uitnemen van een fles wijn.

De oplossing

Er is gekozen voor 6 wijnkasten uit de Pure serie van EuroCave welke instelbaar zijn van 5 tot 22° C. Zo konden er 6 verschillende temperatuurzones gecreëerd worden voor het serveren van de wijnen op de juiste drink temperatuur.

Het product

De Pure serie is de meest verkochte serie van EuroCave. Deze van zichzelf al zeer complete wijnkast is voorzien van een optionele full glass deur. Voor de indeling is gekozen voor 2 uitschuifbare presentatie sets per wijnkast aangevuld met schuifplateaus op rollagers.

Het resultaat

The newly build Olympic Hotel in Amsterdam harbors a restaurant for which the owner selected six full glass Pure cabinets to make a big wine wall. In the basement they used Modulosteel and Modulorack to set up their wine space. The whole sales process went super smooth. The owner knew exactly what he wanted and was well aware of our product qualities. A dream project.

Bekijk ook deze case study…

ShowCave serie Hypermarché Leclerc Pessac

Dubbele ShowCave wijnkast in een winkel in Frankrijk.

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies