restaurant, Scheveningen

Modulosteel, 8 stellingen Modulorack, 22 stuks

Scheveningen – Het in 2007 geopende restaurant Waterproef heeft naam gemaakt met zijn bijzondere wijnkaart. Wine Spectator bekroonde restaurant Waterproef in 2017 voor de zesde maal op rij met de “Best of Award of Excellence”. De wijnkaart vertegenwoordigt ruim 900 wijnen, waaronder moderne en klassieke wijnen; van ontdekkingen tot grote namen.

Doelstelling

Restaurant Waterproef had de wens om een wijnkamer te realiseren waarin de wijnen op een fraaie en speelse wijze gepresenteerd zouden liggen. Vereiste was dat de indeling van de wijnrekken op een eenvoudige wijze aan te passen zou zijn.

Oplossing

Aan weerszijden van de ruimte is gekozen voor tweemaal een EuroCave Modulosteel stelling. Elk van deze stellingen is opgebouwd uit 5 kolommen met daarin 17 plateaus die elk plaats bieden aan 8 wijnflessen. De wijnkisten liggen opgeborgen in het EuroCave Modulorack systeem dat in deze opstelling plaats biedt aan 44 kisten. Het Modulorack systeem maakt de wijnen eenvoudig bereikbaar, doordat de kisten naar voren geschoven kunnen worden.

Testimonial

Yves van Westreenen, eigenaar restaurant Waterproef:  “EuroCave heeft een wijnkamer gerealiseerd met een fraaie uitstraling en speelse aspecten. Ik werd adequaat begeleid door de wijnliefhebbers van EuroCave die mij volledig ontzorgd hebben.”

Bekijk ook deze case study…

Inspiration serie particulier Parijs

Inspiration serie in Parijs, een interview met de architect.

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies