restaurant, Deinze

Modulosteel, 11 stellingen Modulorack, 16 stuks

Deinze (België) – In de gloednieuwe wijnkamer van Gasthof Halifax in Deinze staan de mooiste Chateau’s uitgesteld. De temperatuur wordt constant gehouden evenals de vochtigheidsgraad. In plaats van door de wijnkaart te bladeren, kunnen klanten hun wijnen kiezen in “De wijnkamer”. Zodra de keuze is gemaakt kunnen de wijnen meteen geserveerd worden op de ideale temperatuur.

Doelstelling

Gasthof Halifax had de wens een aparte wijnruimte met klassieke schuifdeuren en zicht vanuit het restaurant te realiseren waarin de wijnen niet alleen op unieke wijze gepresenteerd zouden kunnen worden, maar ook langdurig optimaal bewaard.

Oplossing

Aan twee kanten van de ruimte is gekozen voor meerdere Modulosteel stellingen. Elk van deze stellingen is opgebouwd uit 5 kolommen met daarin 17 plateaus die elk plaats bieden aan 8 wijnflessen. De wijnkisten liggen opgeborgen in het Modulorack kistsysteem welke in deze opstelling plaats biedt aan 32 wijnkisten. Het Modulorack systeem maakt de inhoud van de wijnkisten bereikbaar, doordat deze naar voren geschoven kunnen worden.

Resultaat

Het restaurant heeft zicht op deze prachtige wijnruimte voorzien van klassieke schuifdeuren met plaats voor 1300 wijnflessen en 32 wijnkisten. De wijnruimte ligt centraal in het restaurant en is door de transparantie, subtiele inrichting en verlichting geheel in sfeer met de rest van het restaurant.

Bekijk ook deze case study…

Verschillende producten Harrods Londen

Royale, Inspiration, Compact en Tête à Tête wijnkasten en een Wine Bar 2.0 bij Harrods...

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies