Modulorack

Bewaar uw wijnen in de originele kisten

Het Modulorack wijnkistenrek maakt het mogelijk om uw wijnen overzichtelijk en binnen handbereik te bewaren in de originele kisten. In de ingenieuze modules van dit wijnrek voor kisten kunt u iedere wijnkist apart op een uitschuifbaar plateau bewaren, zodat stapels wijnkisten voortaan tot het verleden behoren. Bovendien kunnen de modules van het Modulorack wijnkistenrek op vele manieren aan elkaar gemonteerd worden, voor een rek voor kisten op maat.

De 6 criteria van een perfect wijnrek

Stabiliteit

Een stevige stalen constructie en rubberen isolatiestrips op de schuifplateaus bieden uw wijn alle rust die nodig is om te ontwikkelen..

Flexibiliteit

De modules zijn zowel in de hoogte als de breedte aan elkaar te monteren, zodat u precies de stelling kunt creëren die bij uw situatie past.

Vochtbestendigheid

Het staal van Modulorack is bewerkt met een epoxy-coating, waardoor roestvorming geen schijn van kans heeft.

Efficiëntie

Dankzij de compacte basismodules gebruikt Modulorack zo min mogelijk ruimte. Geen systeem laat u uw kisten zo efficiënt opslaan.

Overzicht

Vind iedere wijn snel terug! Uw wijnkisten staan met het wapen van het wijnhuis naar voren, zodat u precies weet welke wijn in welke kist zit.

Gebruiksgemak

De schuiflades zijn voorzien van antislipstrips, zodat u uw kisten altijd probleemloos kunt uitschuiven. Extra wijnkisten zijn leverbaar.

Waarom zou u uw wijn alleen in de kelder kunnen bewaren?

Het Modulorack rek voor kisten biedt een strakke uitstraling, die nergens in huis hoeft te misstaan. Maar als uw interieur net dat beetje extra nodig heeft, is het systeem ook prachtig in te bouwen. Ook kunnen wij een op maat gemaakt eikenhouten tafelblad leveren, waarmee u het wijnkistenrek tot een mooi wijnmeubel kunt verwerken.

Kwaliteit tot in detail

2 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

5 luxe wijnrekken

VAN EUROCAVE
voor iedere situatie

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Wilt u meer informatie over het Modulorack wijnrek?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Flexibele opbouw

Het Modulorack wijnkistenrek is geheel modulair en dus perfect aan iedere situatie aan te passen. De modules zijn eenvoudig aan elkaar te monteren om extra opslagcapaciteit te creëren en kunnen, voor maximale stabiliteit, ook aan de muur of vloer worden bevestigd. Zo heeft u moeiteloos een stevig en toereikend systeem om uw wijnkisten in alle veiligheid te bewaren.

Modulorack module

Basismodule

De modules van Modulorack zijn het bewijs dat genialiteit en eenvoud gemakkelijk samen kunnen gaan. Geniaal van ontwerp, maar eenvoudig in gebruik. De modules zijn gemakkelijk en snel te monteren, waarna ze geschikt zijn om twee kisten van ieder twaalf flessen op praktische wijze op te slaan.

De wijnkist van Modulorack

Wijnkisten

Wilt u uw wijnen graag in kistjes bewaren, maar heeft u geen kistjes? Ook dan biedt EuroCave uitkomst. Wij kunnen u kistjes voor twaalf flessen leveren. De kistjes zijn voorzien van deksel en tussenschotten, en bedrukt met het EuroCave-logo. U hoeft alleen nog maar de wijn toe te voegen!

Modulorack van eikenhout

Eikenhouten afdekplaat

Als u een lage stelling wilt plaatsen, is een eikenhouten afdekplaat een prachtige toevoeging aan uw wijnrek. Hiermee maakt u van uw wijnrek een echt wijnmeubel, compleet met schenkblad voor proeverijen. De eikenhouten afdekplaat wordt uiteraard op maat gemaakt voor uw stelling.

Voorbeeldstellingen en specificaties

Situatie 2 hoog, 1 breed
tegen wand
3 hoog, 1 breed
tegen wand
3 hoog, 2 breed
tegen wand
3 hoog, 3 breed
tegen wand
3 hoog, 2 breed
in midden van ruimte
Afmetingen
(h x b x d)
1000 x 400 x 500 mm 1500 x 400 x 500 mm 1500 x 800 x 500 mm 1500 x 1200 x 500 mm 1500 x 800 x 1000 mm
Maximale capaciteit 4 kisten, 48 flessen 6 kisten, 72 flessen 12 kisten, 144 flessen 18 kisten, 216 flessen 24 kisten, 288 flessen
Modules 2 modules 3 modules 6 modules 9 modules 12 modules
Situatie 2 hoog, 1 breed
tegen wand
Afmetingen
(h x b x d)
1000 x 400 x 500 mm
Maximale capaciteit 4 kisten, 48 flessen
Modules 2 modules
Situatie 3 hoog, 1 breed
tegen wand
Afmetingen
(h x b x d)
1500 x 400 x 500 mm
Maximale capaciteit 6 kisten, 72 flessen
Modules 3 modules
Situatie 3 hoog, 2 breed
tegen wand
Afmetingen
(h x b x d)
1500 x 800 x 500 mm
Maximale capaciteit 12 kisten, 144 flessen
Modules 6 modules
Situatie 3 hoog, 3 breed
tegen wand
Afmetingen
(h x b x d)
1500 x 1200 x 500 mm
Maximale capaciteit 18 kisten, 216 flessen
Modules 9 modules
Situatie 3 hoog, 2 breed
in midden van ruimte
Afmetingen
(h x b x d)
1500 x 800 x 1000 mm
Maximale capaciteit 24 kisten, 288 flessen
Modules 12 modules

EuroCave, met oog voor perfectie

Handgemaakt

Een EuroCave wijnrek wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnrek bouwen volgens uw specificaties.

Origine de France

Is er enig ander land waarvan men meer respect voor wijn en wijnliefhebbers mag verwachten? De wijnrekken van EuroCave hebben het ‘Origine de France’ waarmerk, zodat u ervan verzekerd bent dat de maker van uw wijnrek begrijpt hoe belangrijk uw passie voor u is.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnrekken. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnrekken van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

De service van EuroCave

Modulosteel 3d ingetekend

3D-tekenprogramma

Wilt u precies weten hoe uw wijnrek eruit komt te zien? Wij kunnen uw complete wijnkelder uittekenen in 3D. Stuur ons een beschrijving van uw ruimte en het wijnrek van uw keuze, en u ontvangt uw ingetekende wijnkelder zo snel mogelijk.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van het beste wijnrek voor u. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Installatie

Al onze wijnrekken zijn eenvoudig zelf te installeren. Wilt u toch liever dat uw wijnrek volledig wordt opgebouwd door onze vakmensen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Bespreek de mogelijkheden met uw verkoopadviseur.

Complete wijnkelder inrichting van EuroCave

Complete wijnkelder

Naast exclusieve wijnrekken biedt EuroCave diverse klimaatregelaars om in iedere ruimte het perfecte bewaarklimaat te creëren. Zo kunt u ieder aspect van uw droomkelder realiseren. Andere vragen? Vraag het ons!

NEEM CONTACT MET MIJ OP
.

Onze medewerkers dienen u graag van
persoonlijk advies over onze producten en
mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het
beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE
BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie
over onze producten. De brochures worden
kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.