Wijnrek
Het enige wijnrek met lavasteen

Gardevin

Omdat de lavasteen temperatuurschommelingen op kan vangen, blijft de temperatuur rondom uw wijnen stabiel. Daarnaast is het Gardevin wijnrek met lavasteen opgebouwd uit losse, op maat te zagen elementen, dus uiterst flexibel.

Vraag een offerte aan
Het perfecte kelderklimaat

Het perfecte kelderklimaat

  • Constante temperatuur De beste bewaartemperatuur ligt tussen de 10 en 14° C. Een constante temperatuur is het belangrijkste.
  • Ideale luchtvochtigheid De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 60 en 75%. Dit zorgt voor een goede afdichting van de kurk.
  • Constante luchtcirculatie Het is goed om de wijnkelder te ventileren, zodat er geen schimmelvorming ontstaat.
  • Wijnen liggend bewaren De wijnen met kurk dienen liggend bewaard te worden, om oxidatie door zuurstof te voorkomen.
  • Vrij van trillingen en geuren Uw wijnen dienen trillingvrij bewaard te worden, zonder schadelijke geuren in dezelfde ruimte.
  • Donker Zorg dat er geen uv-stralen bij uw wijnen komen, deze zijn schadelijk in het rijpingsproces.

Kenmerken

Kenmerken

Dankzij het gewicht van het wijnrek en de rubberen trillingsdempers tussen de elementen krijgen uw wijnen de rust die ze nodig hebben.

Dankzij de modulaire opbouw kan Gardevin altijd aangepast worden aan uw wijncollectie. Uiteraard blijven extra elementen leverbaar.

Het systeem met lavasteen is niet alleen vochtbestendig, maar reguleert actief de luchtvochtigheid in het wijnrek.

Door uw flessen te stapelen en eventueel het systeem op maat te laten zagen, wordt alle beschikbare ruimte optimaal gebruikt.

Met de herschrijfbare wijnleitjes kunt u voor ieder vak aangeven welke wijnen erin liggen. Zo vindt u uw favoriete wijn snel terug.

Perfecte klimaatbeheersing

Perfecte klimaatbeheersing

Door gebruik te maken van lavasteen in de elementen ontstaat de unieke eigenschap dat het klimaat voor de wijnen perfect in balans blijft. Als de omgevingstemperatuur stijgt, verdampt er vocht uit de poreuze steen. Die verdamping onttrekt weer warmte aan de wijnfles, waardoor de wijn uiteindelijk koeler blijft dan de omgeving. Daalt de temperatuur, dan gebeurt precies het tegenovergestelde. Dit wijnrek met lavasteen is dan ook ideaal voor iedere wijnkelder.
Flexibele opbouw

Flexibele opbouw

Gardevin lavastenen wijnrek
Met Gardevin kunt u eenvoudig een flexibel en praktisch wijnrek creëren. Door gebruik te maken van losse elementen, die bovendien op maat gemaakt kunnen worden, kan het lavastenen wijnrek altijd aan uw ruimte worden aangepast. De elementen van het wijnopslagsysteem passen bovendien perfect in elkaar, zodat schroeven of lijm niet nodig zijn.
Bekijk de opties en enkele voorbeelden
Klanten

Wat klanten zeggen

“Wij werken sinds een aantal maanden met EuroCave wijnkasten en zijn zeer tevreden, het design is prachtig, de service is geweldig en niet geheel onbelangrijk, ze koelen goed op een constante temperatuur. Kortom, zéér tevreden.”

Gert Wiltvank (De Librije, Zwolle)

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)

Waarom
EuroCave

Vraag een offerte aan
Offerte
Offerte

Gardevin

Bent u geïnteresseerd in Gardevin? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.
Let op: u kunt voor meerdere producten tegelijk een offerte aanvragen. Hiervoor moet u alle producten apart toevoegen voordat u de aanvraag afrondt.

Offerte aanvragen

Of wilt u meer inspiratie opdoen? Vraag dan een brochure aan.

Specificaties

Technische specificaties

Het A-element is de basis. Op dit element kunt u tot wel 52 flessen perfect stabiel opleggen. Met de ZT-wanden bouwt u een stelling van meerdere niveaus op. Per niveau zijn twee zijwanden vereist. Door tussenwandjes te plaatsen, maakt u kleinere vakken. Het vlakke V-element dient als afdekplaat voor een stelling.
Download Specificaties

Vragen?

U kunt het Gardevin lavastenen wijnrek overal plaatsen, maar voor het onder de juiste omstandigheden bewaren van wijn adviseren wij de ruimte te klimatiseren.

De afmeting en de indeling van de stellingen kunt u altijd aanpassen en uitbreiden. De elementen van het wijnrek met lavasteen worden namelijk los op elkaar gestapeld.

EuroCave kan voor u een 2D-tekening maken van de opstelling van uw Gardevin wijnrek met lavasteen, zodat u een goed beeld kunt krijgen.

Het Gardevin wijnrek is zelf te plaatsen, maar EuroCave biedt de service om de wijnrekken te plaatsen door de eigen service dienst of een partner.

Alle vragen
Brochure
Brochure

Onze brochure

Vraag vrijblijvend de brochure aan om alles nog eens op uw gemak door te nemen.

Brochure