Glazen wand…

…ten behoeve van een wijnkamer. Stel u voor: een ruimte die te groot is om te klimatiseren voor het bewaren van de wijn en die we afscheiden met een glazen wand, klimatiseren met de INOA wijnkelder koeling en inrichten met één van de wijnrekken van EuroCave…

Vraag een offerte aan
Klimaat
Klimaat

Het perfecte kelderklimaat

Constante temperatuur  De beste bewaartemperatuur ligt tussen de 10 en 14° C. Voorkom te veel temperatuurschommelingen.

Ideale luchtvochtigheid  De ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 60 en 75%. Dit zorgt voor een goede afdichting van de kurk.

Constante luchtcirculatie  Het is goed om de wijnkelder te ventileren, zodat er geen schimmelvorming ontstaat.

Wijnen liggend bewaren  De wijnen met kurk dienen liggend bewaard te worden, om ook hier oxidatie door zuurstof te voorkomen.

Vrij van trillingen en geuren  Uw wijnen dienen trillingvrij bewaard te worden, zonder schadelijke geuren in dezelfde ruimte.

Donker  Zorg dat er geen uv-stralen bij uw wijnen komen, deze zijn schadelijk in het rijpingsproces.

Glazen wand
Glazen wand

Glazen wand met inloopdeur

Een glazen wand is een mooie optie om een scheiding aan te brengen in een ruimte, vooral als u uw wijnen erachter bewaard in een prachtig wijnrek. Wat is belangrijk voor deze ruimte? De ruimte moet goed geïsoleerd zijn, ook het glas, zodat we geen condensvorming krijgen. De ruimte dient geklimatiseerd te worden om het juiste bewaarklimaat voor uw wijnen te creëren. En verder rest nog een mooie inrichting met één van de wijnrekken van EuroCave…

Prachtige scheidingswand voor uw wijncollectie

Een mooie wijncollectie is iets om van te genieten, maar het is ook een pronkstuk. Iets dat u in het zicht wilt houden. Een glazen wand is dan ook de ideale manier om uw wijnen hun eigen ruimte te geven. U creëert zo een wijnkamer die u naar eigen inzicht kunt inrichten, maar waar uw wijnen altijd in het zicht liggen. Vanzelfsprekend wordt de glazen wand helemaal ontworpen volgens uw specificaties. Een richtprijs voor de glazen wand is ca € 4.900 per strekkende meter.

Offerte aanvragen
Partners
partners

Hoe gaan we te werk?

Vul het formulier in voor een offerte op maat. Deze brengen we onder bij onze vaste partner. De glazen wand wordt voor u op maat gemaakt. U kunt dus kiezen voor een omlijsting naar keuze en een of meerdere deuren, openslaand of schuivend, handmatig of elektrisch.

Offerte aanvragen

Intakeformulier glazen wand van EuroCave:

Alle custom-made glazen wanden van EuroCave worden ontwikkeld en gefabriceerd in samenwerking met een zakelijk partner van EuroCave. Uw wensen, ontwerp-, materiaal- en systeemkeuzes zijn bepalend voor de uiteindelijke productprijs. Echter, omdat iedere glazen wand een uniek product gaat worden, dient deze door onze gespecialiseerde ingenieurs technisch te worden ontworpen. Het spreekt voor zich dat voor het ontwerpen en realiseren van uw glazen wand daarom geen standaard prijzen kunnen worden gehanteerd. Om u toch een indruk te geven met welke kosten u rekening dient te houden, dan geldt er voor het ontwerpen, fabriceren en installeren van een glazen wand een richtprijs van ca. € 4.900 per m¹ inclusief btw.

Weet u het antwoord op een vraag nog niet? Vul dan een vraagteken in.

Klanten

Wat klanten zeggen

“Wij werken sinds een aantal maanden met EuroCave wijnkasten en zijn zeer tevreden, het design is prachtig, de service is geweldig en niet geheel onbelangrijk, ze koelen goed op een constante temperatuur. Kortom, zéér tevreden.”

Gert Wiltvank (De Librije, Zwolle)

“Voor elk moment, elk gezelschap en elke wijn heb ik nu iets moois op de juiste temperatuur klaarliggen. Dit is ideaal en had ik al veel eerder moeten doen!”

Cees van Casteren MW (Tilburg)

“Goed advies, levering op tijd en perfecte plaatsing. Nu kan iedereen mijn pareltjes zien!!!”

Karin (Eindhoven)

“De afdeling sales heeft het traject super begeleid. Ook de levering en installatie is top verlopen.”

Michel (Volendam)

“De vertegenwoordiger en de installateur zijn zeer kundig. De wijnkast is zeer mooi afgewerkt.”

J.W. Penders (Amstelveen)

“Heldere uitleg in het verkoopproces. Uitstekend bereikbaar voor vragen na installatie. Klantgericht.”

Roel (Dorst)

“Prima wijnkoelkast, volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Dezelfde wijn lijkt beter te smaken.”

Fons (Ede)