Splitkoelunits

Ook in de moeilijkste ruimtes een wijnkelder

Wanneer een ruimte te ingewikkeld is voor de INOA compactunits van EuroCave, bieden de splitkoelunits uitkomst. Deze wijnkoelunits kunnen in iedere situatie worden geïnstalleerd, dankzij de gescheiden binnen- en buitenunits, die door flexibele leidingen met elkaar worden verbonden. De splitkoelunits kunnen de temperatuur in uw wijnkelder perfect handhaven.

Zeer flexibele installatie

Heeft u geen aangrenzende ruimte of een zeer grote wijnkamer? Wilt u de warme lucht buitenshuis afvoeren of kunt u geen buizen door de muur trekken? De splitkoelunits bieden uitkomst waar de INOA niet past.

Installatie

De splitkoelunits bestaan uit twee delen, die onderling zijn verbonden door leidingen. Dit biedt meer mogelijkheden voor plaatsing in vergelijking met de INOA wijnklimaatregelaar, omdat een aangrenzende ruimte niet nodig is. Zo kunt u de binnenunit bevestigen aan de muur of het plafond en de buitenunit in iedere ruimte plaatsen. Met een weersbestendige omkasting kunt u de unit zelfs buitenshuis plaatsen.

Isolatie

Voor een goede werking van de splitkoelunits is het essentieel dat de ruimte die u wilt gebruiken goed geïsoleerd is. Traditionele bouwmaterialen zoals steen, beton of baksteen isoleren slecht en zaken als ramen, warmwaterleidingen of vloerverwarming kunnen het klimaat in uw wijnkamer ernstig verstoren. Als uw kamer niet goed wordt geïsoleerd, is het mogelijk dat het verbruik van de unit hoger uitvalt dan aangegeven.

Splitkoelunit installatie Wijnkelderkoeling EuroCave

Vier verschillende binnenunits

Wilt u uw splitkoelunit niet in het zicht? De binnenunits zijn op veel verschillende manieren te installeren, dus er is altijd een subtiele installatie mogelijk die bij uw wijnkamer past.

Splitkoelunit wandunit Wijnkelderkoeling EuroCave

Wandunit

De wandunit wordt hoog tegen de wand geplaatst, zodat de gekoelde lucht van bovenaf in uw wijnkamer wordt geblazen.

Splitkoelunit plafondunit Wijnkelderkoeling EuroCave

Plafondunit

De plafondunit wordt direct aan het plafond bevestigd en blaast de gekoelde lucht in één richting. Ideaal voor een langwerpige wijnkamer.

Splitkoelunit cassette unit Wijnkelderkoeling

Cassette-unit

De cassette-unit wordt ingebouwd in het plafond, waardoor alleen het paneel van de unit zichtbaar is. De unit blaast de lucht uit in vier richtingen, zodat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt.

Splitkoelunit satellietunit Wijnkelderkoeling EuroCave

Satellietunit

De satellietunit wordt volledig achter het plafond geïnstalleerd en beschikt over meerdere uitgangen. Iedere uitgang is middels buizen gekoppeld aan een eigen rooster, waardoor de gekoelde lucht nauwelijks voelbaar is.

Wilt u meer informatie over de splitkoelunits?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Technische specificaties

Model SQRF 40 SQRF 80 SQRF 150 SQRF 250
Temperatuur-
instellingen
12 – 18°C 12 – 18°C 12 – 18°C 12 – 18°C
Maximale capaciteit 40 m³ 80 m³ 150 m³ 250 m³
Afmetingen binnenunit (hxbxd) 209 x 784 x 438 mm 275 x 790 x 217 mm 320 x 1050 x 228 mm 320 x 1050 x 228 mm
Afmetingen buitenunit (hxbxd) 690 x 930 x 575 mm 550 x 780 x 290 mm 550 x 780 x 290 mm 550 x 780 x 290 mm
Koelvermogen 1700 Watt 2500 Watt 3500 Watt 5000 Watt

EuroCave, met oog voor perfectie

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnbewaarsystemen. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnbewaarsystemen van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

De service van EuroCave

Modulosteel 3d ingetekend

3D-tekenprogramma

Wilt u precies weten hoe uw wijnkamer eruit komt te zien? Wij kunnen uw complete ruimte uittekenen in 3D. Stuur ons een beschrijving van uw situatie en het wijnrek van uw keuze, en u ontvangt uw ingetekende wijnkelder zo snel mogelijk.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkelderkoeling voor uw situatie. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Installatie

De splitkoelunits worden altijd geïnstalleerd door een door EuroCave erkende monteur. Installatie in standaardsituaties is inbegrepen bij de prijs; voor sommige uitzonderlijke installaties wordt een meerprijs gerekend. Advies vooraf mogelijk!

Complete wijnkelder inrichting van EuroCave

Complete wijnkelder

Naast perfecte klimatisering biedt EuroCave ook een serie exclusieve wijnrekken die voldoen aan de hoogste standaarden voor het bewaren van wijn. Zo kunt u ieder aspect van uw droomkelder realiseren. Andere vragen? Vraag het ons!

NEEM CONTACT MET MIJ OP
.

Onze medewerkers dienen u graag van
persoonlijk advies over onze producten en
mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het
beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE
BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie
over onze producten. De brochures worden
kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.