Split wijnkelder koeling

Ook in de moeilijkste ruimtes een wijnkelder

Wanneer een ruimte te ingewikkeld is voor de INOA compactunits van EuroCave, biedt de split wijnkelder koeling uitkomst. Deze wijnkelder koeling kan in iedere situatie worden geïnstalleerd, dankzij de gescheiden binnen- en buitenunit, die door flexibele leidingen met elkaar worden verbonden. De split wijnkelder koeling kan de temperatuur in uw wijnkelder perfect handhaven.

Split wijnkelder koeling

Ook in de moeilijkste ruimtes een wijnkelder

Wanneer een ruimte te ingewikkeld is voor de INOA compactunits van EuroCave, biedt de split wijnkelder koeling uitkomst. Deze wijnkelder koeling kan in iedere situatie worden geïnstalleerd, dankzij de gescheiden binnen- en buitenunit, die door flexibele leidingen met elkaar worden verbonden. De split wijnkelder koeling kan de temperatuur in uw wijnkelder perfect handhaven.

Zeer flexibele installatie

Heeft u geen aangrenzende ruimte of een zeer grote wijnkelder? Wilt u de warme lucht buitenshuis afvoeren of kunt u geen buizen door de muur trekken? De split wijnkelder koeling biedt uitkomst waar de INOA niet past.

Installatie

De split wijnkelder koeling bestaat uit twee delen, die onderling zijn verbonden door leidingen. Dit biedt meer mogelijkheden voor plaatsing in vergelijking met de INOA wijnkelder koeling, omdat een aangrenzende ruimte niet nodig is. Zo kunt u de binnen unit bevestigen aan de muur of het plafond en de buitenunit in iedere ruimte plaatsen. Met een weersbestendige omkasting kunt u de unit zelfs buitenshuis plaatsen.

Isolatie

Voor een goede werking van de split wijnkelder koeling is het essentieel dat de ruimte die u wilt gebruiken goed geïsoleerd is. Traditionele bouwmaterialen zoals steen, beton of baksteen isoleren slecht en zaken als ramen, warmwaterleidingen of vloerverwarming kunnen het klimaat in uw wijnkelder ernstig verstoren. Als uw kelder niet goed wordt geïsoleerd, is het mogelijk dat het verbruik van de unit hoger uitvalt dan aangegeven.

Splitkoelunit installatie Wijnkelderkoeling EuroCave

Vier verschillende binnenunits

Wilt u uw split wijnkelder koeling niet in het zicht? De binnenunits zijn op veel verschillende manieren te installeren, dus er is altijd een subtiele installatie mogelijk die bij uw wijnkelder past.

Splitkoelunit wandunit Wijnkelderkoeling EuroCave

Wandunit

De wandunit wordt hoog tegen de wand geplaatst, zodat de gekoelde lucht van bovenaf in uw wijnkelder wordt geblazen.

Splitkoelunit plafondunit Wijnkelderkoeling EuroCave

Plafondunit

De plafondunit wordt direct aan het plafond bevestigd en blaast de gekoelde lucht in één richting. Ideaal voor een langwerpige wijnkelder.

Splitkoelunit cassette unit Wijnkelderkoeling

Cassette-unit

De cassette-unit wordt ingebouwd in het plafond, waardoor alleen het paneel van de unit zichtbaar is. De unit blaast de lucht uit in vier richtingen, zodat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt.

Splitkoelunit satellietunit Wijnkelderkoeling EuroCave

Satellietunit

De satellietunit wordt volledig achter het plafond geïnstalleerd en beschikt over meerdere uitgangen. Iedere uitgang is middels buizen gekoppeld aan een eigen rooster, waardoor de gekoelde lucht nauwelijks voelbaar is.

Wilt u meer informatie over de split wijnkelder koeling?

Neem contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag verder bij al uw vragen.

Technische specificaties

Model SQRF 80 SQRF 150 SQRF 250
Temperatuur-
instellingen
12 – 18°C 12 – 18°C 12 – 18°C
Maximale capaciteit 80 m³ 150 m³ 250 m³
Afmetingen binnenunit (hxbxd) 275 x 790 x 217 mm 320 x 1050 x 228 mm 320 x 1050 x 228 mm
Afmetingen buitenunit (hxbxd) 550 x 780 x 290 mm 550 x 780 x 290 mm 550 x 780 x 290 mm
Koelvermogen 2500 Watt 3500 Watt 5000 Watt

De service van EuroCave

Modulosteel 3d ingetekend

3D-tekenprogramma

Kiest u ook voor EuroCave wijnrekken?  Wij kunnen uw complete ruimte uittekenen in 3D. Stuur ons een beschrijving van uw situatie en het wijnrek van uw keuze, en u ontvangt uw ingetekende wijnkelder zo snel mogelijk.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkelderkoeling voor uw situatie. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Installatie

De split wijnkelder koeling worden altijd geïnstalleerd door een door EuroCave erkende monteur. Installatie in standaardsituaties is inbegrepen bij de prijs; voor sommige uitzonderlijke installaties wordt een meerprijs gerekend. Advies vooraf mogelijk!

Complete wijnkelder inrichting van EuroCave

Complete wijnkelder

Naast perfecte klimatisering biedt EuroCave ook een serie exclusieve wijnrekken die voldoen aan de hoogste standaard voor het bewaren van wijn. Zo kunt u ieder aspect van uw droomkelder realiseren. Neem even een kijkje!

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u doorgestuurd.

AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, kortingsacties en andere ontwikkelingen en meld u aan voor de nieuwsbrief.