ShowCave

Uw wijncollectie als middelpunt

Met de ShowCave wijnklimaat koelkast haalt u de ultieme presentatie voor uw wijnen in huis. De wijnvitrine is namelijk ontworpen volgens de meest strenge eisen van de esthetiek en er is gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. Ook de diverse technische details, zoals de amberkleurige verlichting en de inklapbare display, maken deze wijnklimaat koelkast tot een pronkstuk voor ieder interieur.

ShowCave

Uw wijncollectie als middelpunt

Met de ShowCave wijnklimaat koelkast haalt u de ultieme presentatie voor uw wijnen in huis. De wijnvitrine is namelijk ontworpen volgens de meest strenge eisen van de esthetiek en er is gebruik gemaakt van de allerbeste materialen. Ook de diverse technische details, zoals de amberkleurige verlichting en de inklapbare display, maken deze wijnklimaat koelkast tot een pronkstuk voor ieder interieur.

Showcave wijnbewaarkast

De 6 criteria van het bewaren van wijn

Constante temperatuur

De ShowCave wijnklimaat koelkast houdt een constante temperatuur, dankzij een gepatenteerd verdampingssysteem.

Ideale luchtvochtigheid

Doordat de verdampingstemperatuur altijd boven 0°C blijft, bewerkstelligen we een actieve luchtvochtigheidscontrole.

20 x minder trillingen

Een EuroCave heeft dankzij het Vibration Exclusion System 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >

Showcave wijnbewaarkast

Beste Isolatie

De beste wijnklimaat koelkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.

Constante luchtcirculatie

Luchtcirculatie vindt plaats door een fluisterstille ventilator, zodat er geen schadelijke geuren in de kast komen.

100% UV-vrij

De glasdeur van uw wijnklimaat koelkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Uw wijnen in de belangstelling

Naast het perfect bewaren van de wijn, vindt EuroCave het design ook heel belangrijk. Als u uw wijncollectie echt in het middelpunt van de belangstelling wilt laten staan, is een ShowCave niet te overtreffen. Dankzij de strakke full glass deuren, de pianozwarte zijwanden, de gespiegelde achterwand en de amberkleurige verlichting kan geen andere wijnklimaat koelkast zich qua uitstraling meten met de ShowCave.

1
2
3
4
5
6
Showcave wijnbewaarkast
1

Allroundverlichting

Sfeervolle allroundverlichting, die uw wijncollectie van alle kanten beschijnt. Uiteraard zonder uv-straling af te geven.

2

Spiegelende achterwand

De achterwand van spiegelglas geeft uw wijncollectie letterlijk diepte.

3

Pianozwarte zijwanden

De zijwanden van pianozwart glas geven ook het exterieur een uiterst stijlvolle uitstraling.

4

Inklapbare display

De display van de wijnklimaatkast kan simpel in- en uitgeklapt worden.

5

Full glassdeuren

De full glassdeuren zijn volledig van glas vervaardigd, met een kenmerkende handgreep.

6

Verstelbare flessenhouders

Kies voor een schuine presentatieopstelling of een liggende indeling voor maximale capaciteit.

Hand van de Sommelier

De wijnflessen in uw ShowCave liggen elk afzonderlijk op een “Hand van de Sommelier”. Deze flessenhouders bieden een perfecte ondersteuning aan alle flestypen, van Bordeaux tot Magnum. De flessenhouders zijn bovendien makkelijk te verschuiven, zodat u probleemloos verschillende flestypen naast elkaar kunt leggen in uw wijnklimaat koelkast. De flessenhouders rusten op roestvrijstalen stangen, die eenvoudig in de daarvoor bestemde houdertjes aan de zijwand van de kast kunnen worden bevestigd.

Creëer een complete wijnwand

Met de ShowCave wijnklimaat koelkast kunt u uw eigen wijnwand creëren. U kunt eenvoudig twee of meer ShowCaves aan elkaar bevestigen met de koppelset van EuroCave. Zo maakt u zelf een prachtige wijnvitrine, de ultieme presentatie voor uw wijncollectie. Uw ShowCave wijnklimaat koelkast kan ook ingebouwd worden, dankzij de speciale inbouwkit.

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

combineer 2 of meer

SHOWCAVE WIJNKASTEN
met de ombouwkit

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE SHOWCAVE?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Bewaren of serveren

1 temperatuur 6-18 graden

1 temperatuur

Bewaar- of serveerkast

De ShowCave wijnklimaat koelkast is instelbaar van 6° tot 20° C en dus prima geschikt voor verschillende soorten wijn. Kies voor een instelling van 9° C als u uw witte wijn wilt serveren of een temperatuur van 17° C als u uw rode wijn drink klaar wilt opleggen. U kunt de ShowCave zelfs gebruiken als wijnbewaarkast, met een temperatuurinstelling van 12° C. Een ShowCave wijnklimaat koelkast biedt aan u de keuze.

Van klein naar groot… en groter

De ShowCave is leverbaar in een single of double model, maar daarmee houden de mogelijkheden niet op. Met de speciale ombouwkit kunt u namelijk meerdere ShowCaves aan elkaar verbinden. U kunt er zelfs voor kiezen de wijnkasten in te bouwen. Creëer een complete wijnwand, met ShowCave!

Showcave single

Single

Showcave double

Double

Showcave triple

Single + Double

Showcave quadruple

2 x Double

EuroCave configurator

Bent u benieuwd of de ShowCave de ideale wijnkast voor u is? Maak dan uw eigen vrijblijvende offerte. Bekijk iedere mogelijkheid, en vraag direct een offerte aan van uw favoriete model.

Technische specificaties

Model9090V9180V
Zones1-zone1-zone
Temperatuur-
instellingen
6 – 18°C6 – 18°C
Maximale capaciteit90 flessen180 flessen
Afmetingen (hxbxd)2190 x 692 x 499 mm2190 x 1284 x 499 mm

De service van EuroCave

EuroCave service

Onze wijnkasten bieden heel lang plezier. Gedurende de hele levensduur van uw wijnkast blijven accessoires en reserve-onderdelen gewoon beschikbaar, zodat u nooit voortijdig afscheid van uw kast hoeft te nemen.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkast voor u. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie of glas wijn, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Installatie

Wij bezorgen en installeren de wijnklimaat koelkast op begane grond. We bouwen deze geheel op, stellen hem waterpas en geven u alle uitleg die u nodig heeft om de wijnkast te vullen en met veel plezier vele jaren te genieten van uw heerlijke wijn.

Inruilen bij EuroCave

Inruil

Is uw wijnkast, van EuroCave of een ander merk te klein, te groot, oud en versleten dan kunt u deze inruilen. EuroCave geeft u een scherpe inruilprijs en zorgt ervoor dat de wijnkast milieuvriendelijk afgevoerd of gerecycled wordt.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Onze medewerkers dienen u graag van persoonlijk advies over onze producten en mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten. De brochures worden kosteloos en vrijblijvend aan u doorgestuurd.

STEL UW EIGEN WIJNKAST SAMEN

De hoogste kwaliteit, professioneel en persoonlijk advies zijn de kernwaarden van EuroCave. We helpen u graag uw EuroCave samen te stellen.