Compact

De beste zorg, met minimaal gebruik van ruimte

Onze Compact wijnklimaatkasten bieden de beste zorg voor uw wijn, met minimaal gebruik van ruimte. Deze inbouw wijnklimaatkasten zijn leverbaar in twee formaten: een klein model, geschikt voor onderbouw, of een groot model. Ook kunt u de Compact wijnklimaatkasten vrijstaand plaatsen, als klein tafelmodel of hoge, losstaande wijnkast. Heeft u een beperkte ruimte ter beschikking? De Compact wijnklimaatkasten van EuroCave bieden uitkomst.

Alle 6 criteria van het perfecte kelderklimaat

Constante temperatuur

De Compact wijnkast kan zowel koelen als verwarmen. Zo blijft een constante temperatuur gehandhaafd.

Ideale luchtvochtigheid

Actieve luchtvochtigheid controle door gebruik te maken van de natuurlijke luchtcirculatie.

20 x minder trillingen

Dankzij het Vibration Exclusion System heeft EuroCave 20 x minder trillingen dan andere merken. Lees meer >

Compact

Beste Isolatie

De beste wijnklimaatkast heeft Cellular Quality Insulation, wat even goed isoleert als 2 meter aarde.

Constante luchtcirculatie

Luchtcirculatie vindt plaats door een koolstoffilter, waardoor er geen schadelijke geuren in de kast komen.

100% UV-vrij

De glasdeur van uw luxe wijnkast is voorzien van een uv-filter en de verlichting geeft geen uv-straling af.

Volledige integratie in uw interieur

U kunt ervoor kiezen de Compact vrij te plaatsen, maar inbouw is zeker mogelijk. De afmetingen van de Compact zijn namelijk perfect afgestemd op de standaardafmetingen van huishoudelijke apparatuur. Bovendien hebben de Compact inbouw wijnklimaatkasten diverse handige eigenschappen om inbouw nog eenvoudiger en persoonlijker te maken.

1
2
3
Compact inbouwwijnkast
1

Frontventilatie*

Door een klein rooster onderaan de voorzijde van de inbouw wijnklimaatkast wordt alle warme lucht efficiënt afgevoerd. Hierdoor is een extra uitsparing in uw keukenblad overbodig en kunt u de wijnklimaatkast aan iedere zijde tegen aangrenzende units of wanden plaatsen.

* alleen kleine modellen

2

Verstelbare voetjes

De voetjes van de Compact zijn eenvoudig te verlengen of te verkorten, zodat uw inbouw wijnkast altijd op gelijke hoogte staat met uw andere apparatuur.

3

Deur-op-deursysteem

De Compact wijnkasten zijn leverbaar met diverse deuren, waaronder een deur-op-deursysteem. Deze deur kan worden voorzien van een paneel naar keuze, zodat uw wijnkast perfect geïntegreerd wordt in de keuken.

Ultieme bescherming en gebruiksgemak

Gun uw wijnen ultieme rust en stabiliteit, met de plateaus van EuroCave. De plateaus zijn volledig ontworpen om schadelijke trillingen te voorkomen, zodat uw wijn perfect op dronk kan komen. Bovendien zijn de plateaus geschikt voor ieder flestype, van Bordeaux tot Magnum, zodat uw hele verzameling probleemloos in de wijnkast past.

1
2
3
4
Compact schuifbare plateaus met hvds
1

Easyglide geleiders

De schuifplateaus van EuroCave zijn voorzien van easyglidebehandeling, waardoor trillingen geen kans krijgen om de rust van uw wijn te verstoren.

2

Flessenlabels

Houd overzicht in uw wijncollectie! De plateaus van EuroCave zijn voorzien van een gleuf langs de hele breedte, waarin u eenvoudig flessenlabels kunt plaatsen en verschuiven.

3

Optimale luchtcirculatie

De lucht rondom uw wijn wordt continu ververst, mede dankzij het open ontwerp van de Hand van de Sommelier-plateaus.

4

Hand van de Sommelier

Onze unieke Hand van de Sommelier garandeert een maximale capaciteit en flexibiliteit in uw wijnkast. Ieder schuifplateau is namelijk voorzien van twaalf individuele flessenhouders, die eenvoudig verschuifbaar zijn. Hierdoor kunnen de plateaus worden afgestemd op ieder type fles. Bovendien liggen alle flessen perfect stabiel.

We keep an eye on your wine

Perfecte klimaatbeheersing is één ding, maar u wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat uw wijnkast dat zonder omkijken waar maakt. Daarom zijn onze wijnkasten uitgerust met een alarmsysteem, dat u bij mogelijke storingen waarschuwt met geluid- en lichtsignalen. Zolang u uw wijnkast niet hoort, weet u zeker dat uw wijnen perfect beschermd zijn.

1
2
3
4
5
1

Temperatuurweergave

De temperatuur wordt tot op 0,1 °C nauwkeurig weergegeven.

2

Luchtvochtigheidsweergave

Continu een accurate weergave van het luchtvochtigheidspercentage.

3

Alarmsysteem

5 visuele en akoestische alarmfuncties

– Temperatuur wijkt af van de instelling

– De deur blijft te lang openstaan

– De luchtvochtigheid komt onder de 50%

– Het koolstoffilter is aan vervanging toe

– Storing aan de temperatuursonde

4

Verlichting

Amberkleurige verlichting, die geen uv-straling of warmte afgeeft.

5

Touch-screendisplay

Bedien uw wijnkast eenvoudig met zes gevoelige toetsen in de display.

Kwaliteit tot in detail

tot 10 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

55% minder

STROOMVERBRUIK
A label

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Wilt u meer informatie over de Compact wijnkast?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Kies voor bewaren of serveren

1 temperatuur 5-22 graden wijnklimaatkast

1 temperatuur

Wijnbewaarkast

De 1-zone inbouw wijnklimaatkasten zijn perfect geschikt om alle soorten wijn te bewaren. In deze inbouw wijnklimaatkasten wordt namelijk het perfecte kelderklimaat gecreëerd. Bovendien kunt u rood en wit probleemloos naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. Heeft u liever een wijnserveerkast voor grote hoeveelheden van één soort wijn? Ook dan bieden de 1-zone inbouw wijnklimaatkasten uitkomst.

multi temperatuur 5-22 graden wijnklimaatkast

multi-temperatuur

Wijnserveerkast

Voor het serveren van alle soorten wijn is een multi-zone wijnklimaatkast ideaal. In deze inbouw wijnklimaatkasten heerst op ieder plateau namelijk steeds een andere temperatuur. U hoeft alleen de temperatuur onderin voor witte wijn en de temperatuur bovenin voor rode wijn in te stellen; de kast bouwt vervolgens een temperatuurverloop op. Aanvankelijk vooral populair in de horeca, maar inmiddels ook veelgebruikt door particuliere wijnliefhebbers.

Van klein naar groot…en groter

De Compact is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Zo vindt u altijd een formaat dat aansluit bij uw gewenste opslagcapaciteit. Tip: koop de wijnkast niet te klein…als u eenmaal een goede bewaarplaats heeft voor uw wijnen, kunt u mooie aanbiedingen niet meer weerstaan!

Small

Large

2x Large

4x Large

A personal touch: kies uw eigen deur

Voor een perfecte integratie in uw interieur is uw Compact wijnkast leverbaar met diverse deuren. Zo zijn er een deur-op-deursysteem en een unieke full glassdeur.

Full glassdeur

Compact technische deur zwart

Deur-op-deursysteem

Een flexibele indeling

diverse plateaus voor alle soorten flessen

Schuifplateaus

Wie veel verschillende wijnen heeft en deze overzichtelijk wil bewaren kan niet zonder een wijnkast met schuifplateaus. Ieder plateau herbergt 8 flessen, eenvoudig onder handbereik.

Opslagplateaus

Voor de maximale capaciteit kan de wijnkast worden ingedeeld met vaste opslagplateaus. Hierop kunnen ruim 50 flessen stabiel opgelegd worden. Ideaal voor grote hoeveelheden van één wijn.

Presentatieplateaus

De meest stijlvolle manier om wijn te bewaren en serveren. Zeker in combinatie met een glasdeur en verlichting wordt iedere wijn in uw wijnkast een prachtstuk van uw collectie.

EuroCave configurator

Benieuwd of de Compact de ideale wijnkast voor u is? Stel dan uw complete wijnkast zelf samen, met de EuroCave configurator. Bekijk iedere mogelijkheid, en vraag direct een offerte aan van uw favoriete model.

Technische specificaties

Model V059 V259
Zones 1-zone 1-zone
Temperatuur-
instellingen
5 – 20°C 5 – 20°C
Maximale capaciteit* 56 flessen 167 flessen
Afmetingen (hxbxd) 832 x 594 x 555 mm 1792 x 594 x 572 mm
Model S059 S259
Zones multi-zone multi-zone
Temperatuur-
instellingen
Bovenin 15-22°C
Onderin 5-12°C
Bovenin 15-22°C
Onderin 5-12°C
Maximale capaciteit* 56 flessen 167 flessen
Afmetingen (hxbxd) 832 x 594 x 555 mm 1792 x 594 x 572 mm

* Traditionele Bordeauxflessen, capaciteit kan variëren afhankelijk van de plateaus.

EuroCave, met oog voor perfectie

Handgemaakt

Een EuroCave wijnkast wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnkast bouwen volgens uw specificaties. Na fabricage wordt iedere wijnkast uitvoerig getest op 45 punten.

Origine de France

Is er enig ander land waarvan men meer respect voor wijn en wijnliefhebbers mag verwachten? De wijnkasten van EuroCave hebben het ‘Origine de France’ waarmerk, zodat u ervan verzekerd bent dat de maker van uw wijnkast begrijpt hoe belangrijk uw passie voor u is.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnkast van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

De service van EuroCave

Levenslange service

Onze wijnkasten bieden minstens 15 jaar plezier. Gedurende de hele levensduur van uw wijnkast blijven plateaus en reserve-onderdelen gewoon beschikbaar, zodat u nooit voortijdig afscheid van uw kast hoeft te nemen.

Advies en showroom

EuroCave staat u met raad en daad bij in de keuze van de beste wijnkast voor u. Dat kan in de ruime EuroCave showroom onder het genot van een kopje koffie of glas wijn, maar ook bij u thuis, telefonisch of per e-mail. Laat het ons weten!

Bezorging

Wij bezorgen de wijnkast gratis op de begane grond. We zetten de wijnkast op zijn plaats, stellen hem waterpas en geven u alle uitleg die u nodig heeft om de wijnkast te vullen en met veel plezier vele jaren te genieten van uw heerlijke wijn.

Koolstoffilterservice

De wijnkasten van EuroCave vereisen nauwelijks onderhoud. Het enige dat u dient te doen, is jaarlijks het koolstoffilter vervangen. En daar helpen we u graag aan herinneren, door jaarlijks tegen gereduceerd tarief een filter toe te sturen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
.

Onze medewerkers dienen u graag van
persoonlijk advies over onze producten en
mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het
beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE
BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie
over onze producten. De brochures worden
kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.

STEL UW EIGEN
EUROCAVE SAMEN

De hoogste kwaliteit, professioneel en
persoonlijk advies zijn de kernwaarden van
EuroCave. We helpen u graag uw eigen
EuroCave samen te stellen.