EuroCave is je partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt je bij EuroCave terecht. Je bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als je liever hebt dat er een adviseur bij je langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

Als lid van de Verenigde Vinologen Nederland profiteer je van een aantrekkelijke korting bij aanschaf van een wijnkast, wijnrek, wijnkelderkoeling of wijn per glassysteem:

  • EuroCave geeft 10% korting op het particuliere assortiment wijnkasten, wijnrekken en wijnkelderkoelingen
  • EuroCave geeft 15% korting op het professionele assortiment wijnkasten en wijn per glas systemen

EUROCAVE PRODUCTEN INTERESSANT VOOR JOU

Wijnkasten

Wijnkasten in alle soorten en maten, voor particulier en professioneel gebruik, losstaand of ingebouwd in een keuken, standaard of maatwerk. EuroCave is je partner als het gaat om het bewaren en serveren van wijn.

Wijnrekken

Modulosteel wijnrek Eurocave wijnkamer wijnkelder wijnruimte wijn bewaren wijnkoeling

De wijnrekken van Eurocave hebben allen een ongekende combinatie van uitstraling, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ook is elk wijnrek van EuroCave modulair, en dus in vrijwel iedere gewenste opstelling te plaatsen.

Wijn per glassystemen

Vin au Verre 8.0

Met deze EuroCave producten kunt je je geopende flessen wijn vacumeren. Nooit meer een geopende fles wijn weggooien. Je geopende flessen blijven tot wel tien dagen goed en op de perfecte drinktemperatuur.

Contactformulier