PARTICULIER, Australië

ShowCave serie, 4x 9180V

Van onze collega’s uit Australië kregen we de afbeeldingen van deze geweldige wijnwand in een privé woning te Melbourne. We waren zo enorm enthousiast over het resultaat dat we de case study van onze collega’s hebben overgenomen. Is het geen plaatje?

De wens

Er is lang nagedacht over het realiseren van een hypermoderne woning met verschillende woonlagen. Eén van de wensen was een ondergrondse relaxruimte, waar genieten en ontspanning, buiten een strakke maar sfeervolle uitstraling prioriteiten waren. Voor de wijn werd gezocht naar een manier om én goed te kunnen bewaren én een bijzondere presentatie van de wijnflessen én een unieke uitstraling.

De oplossing

De oplossing is gevonden in de ShowCave serie. Om deze strak en stijlvol in de ruimte te integreren is gekozen om de ruimte tot aan het plafond dicht te maken en de warme lucht (die bij deze wijnkasten aan de bovenzijde eruit komt), via een buizenstelsel naar buiten weg te leiden.

De producten

De ShowCave is een wijnvitrine voor maximaal 180 flessen. Er staan 4 ShowCaves naast elkaar en deze zijn aan elkaar verbonden met verbindingsstukken. De indeling van de ShowCave is uniek, door een systeem van uitneembare houders, kan gekozen worden voor horizontale opslag en schuine presentatie. Dit is naar eigen inzicht te variëren en altijd te veranderen.

Het resultaat

De afbeeldingen zeggen genoeg… prachtig!

Bekijk ook deze case study…

Modulosteel en Modulorack Restaurant Gasthof Halifax

Modulosteel en Modulorack in restaurant Gasthof Halifax, Deinze....

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies