Showroom

De showroom van EuroCave is speciaal opgezet om u het allerbeste advies te kunnen bieden. Een wijnkast of wijnkelderinrichting koopt u immers om er vele jaren plezier van te hebben en onze ervaring leert dat een goede begeleiding daarbij een groot verschil kan maken. De verkoopadviseurs van EuroCave staan dan ook klaar om samen met u al uw wijnwensen te realiseren. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of een glas wijn.

Let op: op 5, 24 en 31 december zijn we bereikbaar tot 16.00 uur.

Afspraak

Onze showroom is op afspraak geopend. U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag om 9.30, 11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur.
Bel ons op 0416344400 of vul onderstaande formulier in.

  • DD slash MM slash JJJJ
    Onze showroom is van maandag t/m zaterdag geopend.
  • Hidden

Virtuele showroom

Wilt u toch liever vanuit uw luie stoel de mogelijkheden zien en bespreken? Onze verkoopmedewerkers laten u graag de showroom zien d.m.v. videobellen via Whatsapp. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Waarom een showroom

Kwaliteit houdt meer in dan alleen de grote dingen goed doen. Zeker bij een systeem dat zo nauw samenhangt met uw wijngenot en dat u vele jaren hoopt te gebruiken, zijn het de details die uiteindelijk het verschil maken tussen voldoende en geweldig. Daarvoor is onze showroom. Hier kunt u pas echt merken wat het verschil is tussen een bedrijf dat zich al meer dan 45 jaar gespecialiseerd heeft in het bewaren en serveren van wijn en alle aanbieders waarvoor het alleen een extraatje in het assortiment is. Dat is althans de mening van de vele wijnliefhebbers die u zijn voorgegaan en vol overtuiging voor EuroCave hebben gekozen.

Als u deze website heeft doorgelezen, zult u ongetwijfeld een idee hebben van de sterke punten van EuroCave. Maar kwaliteit houdt meer in dan alleen de grote dingen goed doen. Zeker bij een systeem dat zo nauw samenhangt met uw wijngenot en dat u vele jaren hoopt te gebruiken, zijn het de details die uiteindelijk het verschil maken tussen voldoende en geweldig. Details die zich moeilijk laten beschrijven op een website of in een brochure. Details die u alleen zelf kunt ervaren. Daarvoor is onze showroom. Hier kunt u pas echt merken wat het verschil is tussen een bedrijf dat zich al meer dan 41 jaar gespecialiseerd heeft in het bewaren en serveren van wijn en alle aanbieders waarvoor het alleen een extraatje in het assortiment is. Dat is althans de mening van de vele wijnliefhebbers die u zijn voorgegaan en vol overtuiging voor EuroCave hebben gekozen.

Adres en openingstijden

Adres: Prof. Eykmanweg 5, 5144 ND, Waalwijk
Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur
’s Avonds en op feestdagen is onze showroom ook op afspraak te bezichtigen.

Combineer uw bezoek met

… de meubelboulevard met o.a. Piet Klerkx
… de Efteling
… de Loonse en Drunense Duinen

Maatwerk

Helaas kunnen wij u geen voorbeelden van maatwerk wijnvitrines laten zien in onze showroom. We begeleiden u graag op een andere manier voor het maken van uw keuze hierin.