Wine Art wijnkoeler

Houd 2 flessen altijd drinkklaar

De Wine Art wijnkoeler maakt wijn serveren gemakkelijker dan ooit. De kleine wijnbar maakt het mogelijk om twee flessen wijn, rood en wit, op de juiste serveertemperatuur te houden. Daarnaast is de wijnkoeler voorzien van een slim, automatisch vacumeersysteem, waarmee geopende flessen tot wel tien dagen goed blijven. Dankzij het kleine formaat is de wijnbar prima geschikt voor iedere ruimte.

Wijn serveren

Om echt van uw wijnen te kunnen genieten, is het belangrijk dat u ze op de juiste temperatuur drinkt. Met deze kleine wijnbar is dat eenvoudiger dan ooit. De wijnbar beschikt namelijk over twee gescheiden temperatuurzones, waarin u uw flessen op de perfecte serveertemperatuur kunt houden. De beide vakken zijn naar eigen inzicht in te stellen. U kunt dus kiezen om een rode en een witte wijn op drinktemperatuur te houden, maar ook twee witte wijnen of juist twee rode wijnen.

  • WineArt wijnkoeler wijn serveren

Wijn vacumeren

De ultieme vrijheid om uw wijnen te drinken in het tempo dat u zelf wilt. Dat biedt de Wine Art wijnfles koeler, dankzij het ingenieuze, maar makkelijk te gebruiken vacumeersysteem. Met dit systeem worden geopende flessen ontdaan van schadelijke zuurstof. Hierdoor kan u ze tot wel tien dagen goed kunt houden. Met dit automatische vacumeersysteem kunt u dus eenvoudig verschillende wijnen op één avond uitproberen. Nadat u gedronken heeft wat u wilt, zet u de wijn simpelweg terug in de wijnbar en uw wijn wordt perfect beschermd door de wijnfles koeler. En pas wanneer u weer zin heeft, haalt u de wijn uit de wijnfles koeler, uiteraard perfect op drinktemperatuur.

  • WineArt wijnkoeler wijn vacumeren

In de prijzen gevallen

De Wine Art wijnbar heeft sinds zijn introductie veel opzien gebaard en veel prijzen in de wacht gesleept. Het prestigieuze wijnblad Bettane + Desseauve heeft deze wijnkoeler zelfs uitgeroepen tot het meest innovatieve wijnproduct van 2015. Wij zijn trots op de Bettane + Desseauve Innovative Product Award 2015.

  • Wine Art Award

Wetenschappelijk bewezen effectief

De effectiviteit van de Wine Art wijnkoeler is wetenschappelijk bewezen. Onderzoekers van het Institut Universitaire de la Vigne et du Vin hebben 8 maanden lang geëxperimenteerd. Daarbij heeft een ervaren testpanel deelgenomen aan het onderzoek. De conclusie: men ontdekte geen verschillen tussen een fles die net geopend was en een fles die 7 dagen geopend in de wijnkoeler had gestaan.

Kwaliteit tot in detail

tot 2 jaar

GARANTIE
goede en snelle service

38 dB(A)

FLUISTERSTILLE WIJNKOELER

40 jaar

EUROCAVE
uitvinder van de wijnkast

in meer dan 70

LANDEN

99%

KLANTTEVREDENHEID

30 miljoen

FLESSEN WERELDWIJD
in een EuroCave

Wilt u meer informatie over de Wine Art?

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie over onze producten en prijzen.
U kunt de brochure geheel vrijblijvend downloaden of per post aanvragen.

Kies uw kleur

WineArt wijnkoeler

Zwart en zilver

WineArt wijnkoeler

Zwart en wit

Technische specificaties

Model Wine Art
Zones 2-zone
Temperatuur-
instellingen
Wit 8°C
Rood 16-18°C
Maximale capaciteit 2 flessen
Afmetingen (hxbxd) 478 x 245 x 248 mm
Gewicht 5,48 kg
Geluidsniveau 38 dB(A)
Energieverbruik 1 kWh/dag

EuroCave, met oog voor perfectie

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnkast van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

Wine Art bestellen