Royale logo

Royale, perfectie voor uw mooiste wijnen

De beste wijnen verdienen de allerbeste bescherming. Speciaal voor deze bijzondere wijnen lanceert EuroCave de Royale, een bewaarkast die qua prestaties, techniek en levensduur geen gelijke kent.

Technisch hoogstandje

De Royale bewaart wijnen op 12oC, de optimale bewaartemperatuur voor wijn. Het gepatenteerde ‘Hygro-control System’ houdt de luchtvochtigheid op 70%. Een uniek koolstoffilter zorgt ervoor dat de lucht in de wijnkast schoner is dan de lucht erbuiten. De driedubbele beglazing van de full glass deur is gevuld met argon gas voor een goede isolatie en houdt voor 99% de uv-stralen tegen. De EuroCave constructie en technische stelvoetjes absorberen en verminderen externe trillingen. De functionele achterkant beschermt de warmtewisselaar en het koelsysteem en optimaliseert zo de luchtcirculatie. Ten slotte heeft Royale ook een constructie waarmee elektromagnetische golven geblokkeerd worden.

Liefdevolle zorg

In de wijnkast wordt dezelfde liefdevolle zorg toegepast op de flessen, die individueel worden beschermd door de ‘Hand van de Sommelier’ soft close schuifplateaus. De bi-materialen absorberen trillingen en zijn geschikt voor iedere wijnfles. De deur sluit voorzichtig en vertraagd om zo de kostbare inhoud niet te verstoren. Een ingetogen display, voorzien van verschillende alarmfuncties, waakt over uw kostbaarheden. Een subtiele combinatie van technologie en aandacht in één kast maakt de Royale tot een uniek en ongeëvenaard product.

Elegantie en esthetiek

Elk detail van de wijnkast is met de grootste zorg en precisie ontworpen. Er is aandacht besteed aan de beschermende constructie, verkrijgbaar in twee decoratieve paneelopties: mineraal grijs of aarde rood. De flessen worden makkelijk herkend door stalen identificatieplaatjes. Als de deur gesloten is worden de etiketten op de flessen subtiel verlicht door amberkleurige verlichting.

Excellentie en duurzaamheid

Trots op de unieke vaardigheden, streeft EuroCave al 40 jaar naar uitmuntendheid op het gebied van het bewaren van wijn. Onze expertise biedt sereniteit en duurzaamheid voor ’s werelds grootste wijnliefhebbers, Royale’s 10-jarige garantie is onze waarborg. Zoals met alle grote kunstwerken is Royale een genummerde speciale editie, wat betekent dat elke eigenaar een unieke wijnkast heeft, die met inhoud kan worden doorgegeven aan de volgende generatie.

“EuroCave heeft meer dan 40 jaar ervaring opgebouwd in het bewaren van wijn. We hebben deze jaren gewijd aan het ontwikkelen en verbeteren van onze producen. Hiervoor hebben we onderzoekovereenkomsten gesloten met vele universitaire laboratoria, gespecialiseerd in fysische chemie toegepast op wijn, mechanische trillingen, thermodynamica, luchtbehandeling en zelfs het meten van elektromagnetische golven. Dankzij onze partners hebben we uitzonderlijke kennis kunnen verzamelen en onze expertise kunnen vergroten: het bieden van de optimale opslagmogelijkheden voor zowel gesloten als geopende flessen wijn. Zo is ook het idee ontstaan om ’s werelds ultieme wijnkast te produceren. We hadden immers de unieke kennis die nodig is om dit te realiseren.”

Pascal marchand, president van de EuroCave Group

EUROCAVE – uitvinder van de wijnkast in 1976

V-ROYALE-L-RED_GV-D_BORDEAUX-W-o

Royale in aarde rood, klik voor vergroting.

V-ROYALE-L-GREY

Sfeerafbeelding Royale in mineraal grijs, klik voor vergroting.

V-ROYALE-L-GREY

Sfeerafbeelding Royale in mineraal grijs, klik voor vergroting.