Particulier, Nederland

Pure Serie, 3x V-PURE-L

De doelstelling

De klant wilde graag een geklimatiseerde wijnopslag in een ondergrondse ruimte voor ruim 500 flessen, ruimte voor wijnkisten en ruimte voor diverse wijnaccessoires en glazen.

De oplossing

Er is gekozen voor de Pure serie van EuroCave welke de wijnen op 14°C bewaart, zorgt voor een relatief hoge luchtvochtigheid en een natuurlijke luchtcirculatie. Het koolstoffilter in de wijnkast zorgt voor het zuiveren van de lucht die de kast binnen komt. De glasdeuren zijn voorzien van een uv-filter.

Het product

De Pure serie is de meest verkochte serie van EuroCave. Deze van zichzelf al zeer complete wijnkast is voorzien van de lichtkitoptie en de optionele full glass deur. Voor de indeling is gekozen voor 10 uitschuifbare plateaus en 1 uitschuifbare presentatie set.

Het resultaat

Op een zeer beperkte ruimte een opslagcapaciteit van ruim 500 flessen en een aantal wijnkisten. Dit alles netjes ingebouwd in een maatwerk meubel. Mooi, functioneel en met de beste zorg voor de wijnen.

VANUIT PERSPECTIEF KLANT

De reden dat ik een wijnkast heb aangeschaft is voor de aankleding/styling van de wijnkelder en dat ik de wijn direct op de juiste temperatuur kan bewaren en uitschenken.
De belangrijkste functies voor de wijnkast zijn: juiste serveertemperatuur, uitstraling, gebruiksgemak en uittrekbare wijnplateaus.
Het eindresultaat is heel fraai en professioneel geworden.
Wij zijn blij met de wijnkasten van EuroCave vanwege.. het design, bedieningsgemak en de kwaliteit.
Ik zou EuroCave aan andere aanbevelen.

Bekijk ook deze case study…

Pure serie restaurant Laurushaus

3 V-PURE-L wijnkasten in een restaurant in Schlosshotel Hugenpoet in Essen....

…Of ga naar de overzichtspagina.

Case studies