• Wijnschuur en EuroCave samenwerking wijnhandel

EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

De Wijnschuur voert een breed en gevarieerd assortiment van ruim 900 verschillende soorten wijn afkomstig uit diverse wijnlanden zoals: Frankrijk, Italië, Spanje, Zuid Afrika, Chili, Argentinië, Nieuw Zeeland, Australië, Amerika, Portugal, Libanon en Duitsland. Hun wijnen worden met de grootste zorg geselecteerd en ingekocht bij wijnboeren waar de liefde voor het vak te proeven is. Ongeveer een derde van hun wijnen komt van eigen import. Dit geeft hen de mogelijkheid om ook exclusieve wijnen te kunnen aanbieden.

EuroCave producten interessant voor u

Wijnkasten in alle soorten en maten, voor particulier en professioneel gebruik, losstaand of ingebouwd in een keuken, standaard of maatwerk. EuroCave is uw partner als het gaat om het bewaren en serveren van wijn.

De design wijnrekken van Eurocave hebben allen een ongekende combinatie van uitstraling, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ook is elk wijnrek van EuroCave modulair, en dus in vrijwel iedere gewenste opstelling te plaatsen.

Met deze EuroCave producten kunt u uw geopende flessen wijn vacumeren. Nooit meer een geopende fles wijn weggooien. Uw geopende flessen blijven tot wel tien dagen goed en op de perfecte drinktemperatuur.

Leasen voor professionals

Komt de investering u niet goed uit? U kunt nu ook een EuroCave product zeer aantrekkelijk leasen. Lease bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het nieuwe wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

VANAF DAG 1 WINST MAKEN

Wij garanderen u dat u vanaf dag 1 uw investering terug gaat verdienen en dat rekenen wij u graag voor met de return on investment (ROI) tool van EuroCave. Laat u overtuigen en neem meteen contact op.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u leasen?

Neem contact op