EuroCave is je partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt je bij EuroCave terecht. Je bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als je liever hebt dat er een adviseur bij je langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

EuroCave producten interessant voor jou

EuroCave Wijnkast wijnklimaatkast wijn bewaren wijnbewaarkast wijnkoelkast wijnserveerkast wijnkoeler

Wijnkasten in alle soorten en maten, voor particulier en professioneel gebruik, losstaand of ingebouwd in een keuken, standaard of maatwerk. EuroCave is je partner als het gaat om het bewaren en serveren van wijn.

Modulosteel wijnrek EuroCave

De design wijnrekken van Eurocave hebben allen een ongekende combinatie van uitstraling, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ook is elk wijnrek van EuroCave modulair, en dus in vrijwel iedere gewenste opstelling te plaatsen.

Vin au Verre 8.0 wijnkast EuroCave

Met deze EuroCave producten kunt je je geopende flessen wijn vacumeren. Nooit meer een geopende fles wijn weggooien. Je geopende flessen blijven tot wel tien dagen goed en op de perfecte drinktemperatuur.

Leasen voor professionals

Komt de investering niet goed uit? De klant kan een EuroCave product zeer aantrekkelijk leasen. Bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

VANAF DAG 1 WINST MAKEN

Wij garanderen de klant dat ze vanaf dag 1 de investering terug gaan verdienen en dat rekenen wij je graag voor met de return on investment (ROI) tool van EuroCave. Laat jezelf en de klant overtuigen en neem meteen contact op.

Hulp nodig?

Neem contact met mij op en ik help je graag verder!

  • 06 23933928 (Appje sturen kan ook!)
  • 0416 344400
  • y.vangils@eurocave.nl

Interesse in onze producten of heb je vragen?

Gratis producten bij verkoop van wijn per glas systemen!

T/m 31 maart 2020 krijgt Verbunt Verlinden credits bij verkoop van wijn per glas systemen
✓ Wine Bar 2.0 = 1 credit
✓ Wine Bar 8.0 = 5 credits
✓ Vin au Verre 8.0 = 10 credits

Gratis producten naar keuze
✓ Bij 10 credits een Wine Art t.w.v. € 315
✓ Bij 30 credits een Wine Bar t.w.v. € 1.295

Wijn per glas inspiratie

Neem contact op