EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

Solden

Wij willen u graag tot eind januari laten profiteren van onze geweldige solden! De Wine Bar 2.0 van € 1.295 voor € 1.099 (leaseprijs v.a. € 20,45 pm).

Waarom de Wine Bar 2.0?

  • Prachtige presentatie van uw wijnen
  • Ideale serveertemperatuur
  • Geopende flessen tot 10 dagen houdbaar
  • Op basis van vacumeren, geen extra kosten!
  • U schenkt de fles uit aan tafel
Wine Bar 2.0

Bezoekt u Sirha? EuroCave is er ook!

Sirah is dé internationale vakbeurs voor de horeca in de Eurexpo te Lyon. Met 2984 standhouders en merken, 1650 demonstraties per dag weet u zeker dat u het allernieuwste zult ontdekken op het gebied van gastronomie. EuroCave is aanwezig met een grote stand met alle nieuwe producten op het gebied van het serveren van wijn en het serveren van wijnen per glas. Bezoekt u Sirah, breng dan zeker even een bezoek aan de EuroCave stand.

Data en openingstijden:

  • 26-30 januari in de Eurexpo te Lyon, Stand nummer 6F39, hal 6
  • Dagelijks open voor bezoekers van 9.00 tot 18.00 uur

EuroCave producten speciaal voor de horeca

PRO 9000 - Showcave wijnkast EuroCave

Bent u op zoek naar een wijnkast om uw wijnen op de juiste serveertemperatuur in op te leggen? Maak dan kennis met het ruime EuroCave assortiment: met 5 verschillende series zit er garandeert een passend model voor u tussen, vanaf €1599 en leasen vanaf €29,75 p.m.

Wine Bar 8.0

Voor het langer bewaren van geopende flessen, het serveren op de juiste drinktemperatuur en een prachtige presentatie kiest u voor de wijn per glas systemen van EuroCave: op basis van stikstof of op basis van vacumeren. Prijzen vanaf €1295. Leasen vanaf €24 p.m.

Aantrekkelijk leasen

Meer geld verdienen, wie wil dat nou niet? EuroCave maakt het u nu wel heel aantrekkelijk met het Leaseplan.
Lease bijvoorbeeld een wijnkast voor minder dan €30 per maand of het nieuwe wijn per glassysteem, Vin au Verre 8.0, voor €242 per maand.

Vanaf dag 1 winst maken

Wij garanderen u dat u vanaf dag 1 uw investering terug gaat verdienen en dat rekenen wij u graag voor met de return on investment (ROI) tool van EuroCave. Laat u overtuigen en neem meteen contact op.

Contactformulier Horeca