Uitnodiging nieuwjaarsborrel 18 januari 2020

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere nieuwjaarsborrel in de inspirerende showroom van Palletwood op zaterdag 18 januari in Breda, onder het genot van heerlijke wijnen, winterse stampotten en mooie kazen. Verder kunt u zich verlustigen aan kunst, boeken, woonaccessoires en gadgets. Ontdek naast ons assortiment wijnkasten en de bijzondere tafels van Palletwood ook RL Decor, specialist in raamdecoratie en Labor Vincit, exclusieve binnen- en buitenverlichting.

Praktische informatie

Datum: 18 januari 2020
Tijd: 12:00 – 18:00
Locatie: Spinveld 22, Breda

EuroCave

EuroCave, uitvinder van wijnkasten in 1976, biedt hoogwaardige oplossingen voor het bewaren en serveren van wijn. Dankzij onze ongeëvenaarde traditie van innovatie en kwaliteit is EuroCave wereldwijd de eerste keuze van wijnliefhebbers en wijnprofessionals.

PalletWood Interiors

PalletWood is een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen. De meubelen worden bijna altijd in eigen beheer geproduceerd en elke meubel wordt met de hand gemaakt. PalletWood heeft een uitgebreide collectie meubelen: stoelen, banken, kasten en tafels.

RL decor

Een lifestyle concept op het gebied van raamstyling. Wilt u uw interieur chique, hip, lief, romantisch, sober of stoer, zij hebben voor u het juiste maatwerk product. Door jarenlange ervaring in de binnen zonwering kunnen zij u altijd van een passend advies voorzien.

Labor Vincit

Bij Labor Vincit treft u een ruim assortiment hoogwaardige binnen- en buitenverlichting, zowel traditioneel als eigentijds. Met topmerken als Aldo Bernardi, Windsor, Roger Pradier, Collezione TT, Royal Botania en de Nood.

Nieuwjaarsborrel PalletWood