Maak uw wijnvoorraad virtueel

Of u nu een natuurlijke wijnkelder, een EuroCave wijnkast of een ander merk wijnkast heeft, om een goed overzicht van uw wijnvoorraad te kunnen maken lanceert EuroCave nu een unieke app. De app stelt u in staat om uw wijnkast of wijnkelder met wijnvoorraad virtueel te maken, zodat u eenvoudig en snel uw wijnvoorraad kunt zien, beheren, exporteren en delen!

Wijnkelderboek

Wijnliefhebbers worden vaak geconfronteerd met het probleem van het goed beheren van hun verzameling wijnflessen. Hoeveel flessen heb ik, waar ligt de wijn in mijn wijnkast/wijnkelder, welke hebben hun top bereikt en moeten gedronken worden, waar is de fles Châteauneuf-du-Pape die mijn vader me gaf? De oplossing werd gezocht in een Excel- spreadsheet, een wijnkelderboek met handgeschreven notities of losse vellen papier…maar nu biedt EuroCave een perfecte oplossing…

De EuroCave app!

EuroCave, producent van wijnkasten, wijnrekken en wijnkelder koelingen wilde een digitale oplossing voor wijnliefhebbers creëren. Zo is de EuroCave app geboren. Een virtueel wijnoverzicht met toegang via tablet en smartphone. Zo heeft u overal ter wereld toegang tot uw virtuele wijnkast of wijnkelder.

Het gemak dient de mens

De EuroCave app is gratis en geschikt voor alle wijnliefhebbers met een natuurlijke wijnkelder, EuroCave wijnkast of wijnkast van een ander merk. De app stelt u in staat om een ​​virtueel wijnoverzicht te maken en al uw flessen erin te plaatsen. Het is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen, u heeft uw wijnvoorraad altijd digitaal beschikbaar, kunt notities maken, een wijn eenvoudig lokaliseren en uw favoriete wijnen met vrienden!

  • Creëer een virtuele wijnkast of natuurlijk wijnkelder
  • Scan voor een EuroCave wijnkast het serienummer
  • Voer de flessen automatisch in of handmatig
  • Plaats de wijnflessen in de virtuele wijnkast
  • Weet wanneer een wijn op dronk is
  • Raadpleeg statistieken over uw wijnen
  • Deel uw beleving op social media

Meer weten over de nieuwe EuroCave app?

Neem dan een kijkje op deze pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *