Glazen wijnwand

Prachtige scheidingswanden voor uw wijncollectie

Een mooie wijncollectie is iets om van te genieten, maar het is ook een pronkstuk. Iets dat u in het zicht wilt houden. Een glazen wijnwand is dan ook de ideale manier om uw wijnen hun eigen ruimte te geven. U creëert zo een wijnkamer die u naar eigen inzicht kunt inrichten, maar waar uw wijnen altijd in het zicht liggen. Vanzelfsprekend wordt de glazen wijnwand helemaal ontworpen volgens uw specificaties.

Hoe creëert u uw eigen glazen wijnwand?

Zoals u maar wilt! De glazen wijnwand wordt immers op maat gemaakt. U kunt dus kiezen voor een omlijsting naar keuze en een of meerdere deuren.

Vorm

Iedere ruimte is anders. Heeft u bijvoorbeeld een schuin aflopend plafond? Of wilt u uw wijnwand een hoek om laten gaan? Met een glazen wijnwand op maat is het te realiseren.

Omlijsting

U kunt ervoor kiezen om uw wijnwand te voorzien van een kader, bijvoorbeeld in rvs of hout. Maar als u liever een volledig glazen wijnwand heeft, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Deuren

De glazen wijnwand kan voorzien worden van diverse deuren. Van een simpele glasdeur met rvs-handgreep tot dubbele elektronische schuifdeuren.

Maak uw wijnkamer met glazen wijnwand compleet

Met een glazen wijnwand heeft u een prachtig afgescheiden wijnkamer. Maar er is meer nodig om uw wijncollectie de beste zorg te bieden.

Wijnkoeling

Realiseer het perfecte klimaat in uw wijnkamer. Onze wijnkelderkoeling reguleert alle facetten van het ideale bewaarklimaat en kan discreet geïnstalleerd worden.

Wijnrekken

Voor schitterende presentatie en optimale bescherming kiest u voor een luxe wijnrek van EuroCave. Alle wijnrekken zijn modulair, dus passen gegarandeerd in uw wijnkamer.

EuroCave, met oog voor perfectie

Handgemaakt

Een glazen wijnwand op maat wordt handmatig vervaardigd door specialisten, die met gedegen vakkennis en oog voor detail iedere wijnwand bouwen volgens uw specificaties. Na fabricage wordt iedere wijnwand uitvoerig getest.

Alleen de beste partners

Van EuroCave mag u ongeëvenaarde expertise op het gebied van wijn bewaren en serveren verwachten. Maatwerk vereist echter meer dan dat, en daarom werken wij samen met enkele zorgvuldig gekozen partners.

Wereldwijd marktleider sinds 1976

EuroCave is uitgegroeid tot dé toonaangevende producent van wijnkasten. We zijn er trots op dat wereldwijd meer dan 30 miljoen flessen wijn veilig liggen opgeslagen in een EuroCave wijnkast of wijnrek.

Aanbevolen door topsommeliers

EuroCave is de keuze van experts. De beste sommeliers van Frankrijk, zoals John Euvrard en Fabrice Sommier, bevelen onze wijnkast van harte aan. Ook dichter bij huis weten veeleisende professionals EuroCave te vinden.

NEEM CONTACT MET MIJ OP
.

Onze medewerkers dienen u graag van
persoonlijk advies over onze producten en
mogelijkheden. Gezamenlijk bereiken we het
beste resultaat.

VRAAG HIER ONZE
BROCHURE AAN

In onze brochure vindt u uitgebreide informatie
over onze producten. De brochures worden
kosteloos en vrijblijvend aan u toegestuurd.