Deze blog is voor al onze EuroCave klanten die in het bezit zijn van een wijnkast. We weten dat de wijnkasten lang meegaan, heel lang, soms wel 25 jaar… maar dat neemt niet weg dat het niet veel aantrekkelijker kan zijn om een nieuwe wijnkast te kopen (en uw oude gewoon in te ruilen!).

Wat mag u verwachten van de nieuwste serie wijnkasten van EuroCave?

6 x minder trillingen

Trillingen zijn schadelijk voor uw wijnen. Door trillingen wordt het sediment (bezinksel) in de wijnfles verstoort en kunnen chemische reacties in de wijnfles versnelt worden, waarmee ook het verouderingsproces versnelt. Beide niet goed voor uw wijn. De nieuwe generatie EuroCave wijnkasten zorgt voor 6 x minder trillingen in de wijnfles.

55% minder energieverbruik

Goed voor uw portemonnee. Goed voor het milieu. (Bijna) alle EuroCave wijnkasten hebben tegenwoordig A+ of A energielabel. Ook met een glasdeur. Dankzij een nieuwe compressor, nieuw koelmiddel, dikkere isolatie en thermopane glasdeuren met argon gas kiest u voor een zeer energiezuinige wijnkast.

50% minder geluid

De nieuwe techniek biedt naast de bovengenoemde pluspunten ook nog het voordeel dat de wijnkasten veel minder geluid maken. Best wel een groot profijt als de wijnkast in een ruimte staat waar u woont of werkt.

De mooiste uitstraling

Als je al van een wijnkast kunt zeggen dat deze mooi is, durft EuroCave te zeggen dat ze de mooiste wijnkasten heeft! Dacht vroeger geen haar op uw hoofd eraan om de wijnkast in het zicht te zetten, tegenwoordig plaatst 87% van onze klanten de wijnkast op een prominente plaats in huis. De wijnkasten zijn dan ook prachtig qua design, kleurstelling, eventueel met keuze uit 4 verschillende ombouwmogelijkheden en de full glass deuren maken het helemaal af.

De beste indeling

EuroCave kan met trots zeggen dat ze de beste plateaus ter wereld hebben én de grootste keuze. Het parade paardje is de “Hand van de Sommelier”- schuifplateau. Dit unieke schuifplateau op rollagers zorgt voor een overzichtelijke opslag van maximaal 12 wijnflessen per laag. Door de verplaatsbare “Hand van de Sommelier” passen alle typen flessen op het plateau.

Dus… is uw wijnkast aan vervanging toe?

Waarschijnlijk werkt uw wijnkast nog prima, maar het kan dus veel beter, mooier, zuiniger en stiller. Hebben wij u overtuigd van de vele voordelen van de nieuwste generatie EuroCave wijnkasten? Vraag dan geheel vrijblijvend een inruilvoorstel aan.