Combineer uw bezoek aan de EuroCave showroom met…

De Efteling

Op nog geen tien minuten rijden van de EuroCave showroom ligt het leukste familiepark van Nederland. In de Efteling zal zowel jong als oud iets te doen hebben. Is de Python of de Piraña een beetje te wild voor u? Wat denkt u dan van een wonderlijke voorstelling in het Eftelingtheater? Of misschien doet u liever iets aan sport in het Efteling Golfpark. En zelfs in de winter hoeft u niet thuis te blijven, want dan kunt u genieten van de sfeervolle en sprookjesachtige Winter Efteling. Kortom: voor ieder wat wils.

Loonse en Drunense Duinen

Ook voor de natuurliefhebbers onder ons heeft Noord-Brabant genoeg moois te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Vooral de enorme veelzijdigheid van landschappen maakt dit gebied een aanrader. Niet alleen de stuifzanden waar het park haar bekendheid aan dankt, maar ook uitgestrekte bos- en moeraslandschappen zijn een lust voor het oog.

Breda, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch

Ook op het gebied van gezelligheid en cultuur ontbreekt het u aan niets in Brabant. De EuroCave showroom ligt tussen drie bruisende Brabantse steden, waar u een heerlijke dag door kunt brengen. Luister naar de prachtige klanken van het jazzfestival in Breda, breng een bezoek aan de spetterende kermis van Tilburg of maak een boottocht door het historische centrum van ‘s-Hertogenbosch. U houdt meer van een middagje shoppen en als afsluiter dineren in een toprestaurant? Ook dan vindt u in deze steden gegarandeerd wat u zoekt.

Piet Klerkx Woonwereld

U wilt uw nieuwe wijnkast aan laten sluiten bij uw interieur? Dan kunt u hier een heel nieuw interieur uitzoeken. Bij de Piet Klerkx Woonwereld in Waalwijk vindt u op maar liefst 35.000 m² een uitgebreid assortiment aan eersteklas meubels, accessoires, slaapkamers, keukens en sanitair. Welke stijl u ook zoekt, hier slaagt u gegarandeerd.