EuroCave is uw partner in producten én kennis met betrekking tot het bewaren, serveren en presenteren van wijn. Van wijnkasten tot wijn per glas systemen, van wijnkelderkoeling tot wijnkelderinrichting, van maatwerk tot advies. Voor al deze zaken kunt u bij EuroCave terecht. U bent van harte welkom voor een reis door de site of een bezoek in onze showroom, maar als u liever heeft dat er een adviseur bij u langs komt, dan kan dat natuurlijk ook!

EuroCave producten interessant voor architecten

Architect wijnkasten EuroCave

Wijnkasten in alle soorten en maten, voor particulier en professioneel gebruik, losstaand of ingebouwd in een keuken, standaard of maatwerk. EuroCave is uw partner als het gaat om het bewaren en serveren van wijn.

Architect wijnrekken EuroCave

Voor uw klanten die in het bezit zijn van een wijnkelder hebben we modulaire wijnrekken van diverse materialen en afmetingen. Is de wijnkelder niet goed van temperatuur dan biedt de INOA wijnkelderkoeling uitkomst.

Projecten van de maand

Modulosteel en Modulorack EuroCave

Wijnkelder project

Voor dit project zijn de wijnrekken Modulosteel en Modulorack van EuroCave gebruikt. Een oogverblindend resultaat!

Showcave EuroCave

Professionele projecten

EuroCave helpt u graag met het realiseren van uw projecten! We hebben een aantal van onze mooiste projecten voor u op een rijtje gezet.

SHOWROOM

Wilt u en/of uw klant de producten zien, dan bent u van harte welkom in de EuroCave showroom te Waalwijk. Onze adviseurs zullen u alles laten zien, demonstreren en uitleggen onder het genot van een goed glas wijn.

RED DOT DESIGN DESIGN AWARD

In 2018 won EuroCave, marktleider in premium wijnkasten, twee Red Dot Design Awards; één voor de Inspiration serie, exclusief voor keukens ontworpen, en de andere voor de Royale serie, een waar technologisch meesterwerk.

Neem contact op