Ontworpen om de beste wijnen tot hun recht te laten komen, is de Royale wijnkast nu verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Er worden maar liefst 6 kleurkeuzes aangeboden. Ze getuigen van de wens van EuroCave om een ​​complete oplossing te bieden voor wijnliefhebbers die wijnopslag en interieurontwerp willen combineren.

De wijnkast, die de afgelopen jaren zo essentieel is geworden in onze leefomgeving om onze meest prestigieuze wijnen te bewaren, te serveren en te presenteren, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. De nieuwe decoratieve panelen die zijn ontworpen voor de beste wijnkast ter wereld, getuigen van de ambitie van EuroCave om esthetische aantrekkingskracht en prestaties op het gebied van wijnopslag met elkaar te combineren.

Deze panelen, met een ontwerp op basis van mineralen en hout, zullen de Royale wijnkast verfraaien met kleuren variërend van mat zwart, zwart of wit marmer, licht leisteen en hout*. Kies één van onze standaardkleuren of wees avontuurlijk en ga voor maatwerk.

*Elf decoratieve panelen beschikbaar: steenwit, Calacatta-marmer, kastanje, Alaska-eik, zilvereik, Palazzo-marmer, matzwart, lichte leisteen, steenzink, rode aarde en mineraalgrijs.

De wijnkast, een designobject

Omdat we nog nooit zo veel binnenshuis hebben geleefd, zijn de eisen aan woonruimtes veranderd. Meer open ruimtes waarin we momenten met elkaar delen, bij voorkeur onder het genot van een glas wijn. De wijnopslag- en serveeroplossingen van EuroCave voldoen aan deze nieuwe eisen door esthetische aantrekkingskracht en wijnopslag prestaties, de essentie van een wijnkast, met elkaar te combineren. De wijnkast draagt bij aan deze nieuwe levensstijl en mag dan ook gezien worden.

ROYALE, DE BESTE WIJNKAST TER WERELD

Royale, gelanceerd in 2018, bewaart uw beste wijnen onder de meest perfecte omstandigheden. Een constante temperatuur van 12°C, zelfcontrole van de luchtvochtigheid op 70%, externe trillingen worden geabsorbeerd, een gepatenteerd geweven filter voor gecontroleerde luchtkwaliteit… Royale zit boordevol technische kenmerken en vertegenwoordigt het beste dat we liefhebbers van goede wijn kunnen bieden, ongeëvenaard in termen van ontwerp en prestaties. En omdat niets aan het toeval is overgelaten, wordt Royale gemaakt in Frankrijk, een toewijding aan kwaliteit die EuroCave vanaf het begin heeft gemaakt.

EUROCAVE – UITVINDER VAN DE WIJNKAST (1976)

Omdat uw smaak kostbaar is, creëert EuroCave oplossingen voor het serveren en bewaren van wijn, zodat elke wijndrinkervaring onvergetelijk wordt. En als EuroCave over de hele wereld de beste flessen bewaart, is dat omdat we pioniers zijn in de zin dat we altijd de gedurfde en gepassioneerde eis hebben gehad om het beste te willen voor uw wijnen.